Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόμπι Μπράιαντ πετσέτα: Πουλήθηκε για τεράστιο ποσό σε δημοπρασία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόμπι Μπράιαντ πετσέτα: Πουλήθηκε για τεράστιο ποσό σε δημοπρασία

Κόμπι Μπράιαντ πετσέτα: Για την πετσέτα του θρύλου των Λέικερς, αλλά και του ΝΒΑ κατατέθηκαν συνολικά 16 προσφορές.

Κόμπι Μπράιαντ πετσέτα: Περίπου δύο μήνες μετά τον χαμό του θρύλου των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ η πετσέτα που είχε στους ώμους του στη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού που έδωσε το 2016 πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 33.000 δολάρια. Ο άνδρας που αγόρασε την πετσέτα είναι «φανατικός των Λέικερς», όπως δήλωσε στο CNN, ο Jeff Woolf, πρόεδρος της Iconic Auctions. «Το μακροπρόθεσμο σχέδιο του είναι να δημιουργήσει ένα μουσείο στη νότια Καλιφόρνια,» πρόσθεσε για τον άνδρα που εκτός από την πετσέτα απέκτησε ακόμη και ένα βιβλίο από τα σχολικά χρόνια του Κόμπι Μπράιαντ για ακόμα 30.000 δολάρια.

Για την πετσέτα του θρύλου των Λέικερς, αλλά και του ΝΒΑ κατατέθηκαν συνολικά 16 προσφορές, οι οποίες περιελάμβαναν ακόμη δύο εισιτήρια από το παιχνίδι στις 13/04 2016. Η νικήτρια προσφορά έφτασε στα 33.077,16 δολάρια.

Το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ

Υπενθυμίζεται ότι εκείνο το βράδυ ο Κόμπι Μπράιαντ σκόραρε 60 πόντους, οδηγώντας τους Λέικερς σε μια νίκη επί της Utah Jazz. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο κοινό που είχε βρεθεί στο Staples Center και μεταξύ άλλων είπε την φράση που έμεινε στην ιστορία. «Mamba Out»… Ο αστέρας του NBA και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στο Λος Άντζελες την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις