Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτι Πέρι έγκυος: Το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Ορλάντο Μπλουμ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτι Πέρι έγκυος: Το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Ορλάντο Μπλουμ

Κέιτι Πέρι έγκυος: Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

Κέιτι Πέρι έγκυος: Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ενός ζευγαριού ζουν Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το πρωί του Σαββάτου η 35χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε με μια φωτογραφία στο Instagram το φύλο του παιδιού. Για να το κάνει αυτό, μάλιστα, επέλεξε μια φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού καλυμμένου με έναν ροζ αφρό. «Είναι κορίτσι» έγραψε κατενθουσιασμένη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Πέρι είχε αποκαλύψει τα νέα της εγκυμοσύνης της όσο πιο μελωδικά μπορούσε μέσω του βίντεο κλιπ του «Never Worn White» στο οποίο Πέρι εμφανίζεται να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλιά.  Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 αλλά έδειξαν ότι δεν βιάζονται να παντρευτούν παρά τις φήμες ότι το έχουν κάνει ήδη. Ο Bloom έχει ήδη έναν 9χρονο γιο από τον γάμο του με το μοντέλο Miranda Kerr.

https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9Vuje3nc06/?utm_source=ig_embed

Η μέρα του αρραβώνα

Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είχε ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός του αρραβώνα τους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία και το δαχτυλίδι που της χάρισε ο καλός της. Αξιοσημείωτο είναι πως το δαχτυλίδι δεν είναι το κλασικό μονόπετρο που έχει συνηθίσει να βλέπουμε αλλά ένα δαχτυλίδι πιο vintage και πιο πρωτότυπο. Η μητέρα της Κέιτι είχε ανακοινώσει την είδηση του αρραβώνα της κόρης της μέσα από Facebook με φωτογραφίες και το εξής μήνυμα: «Κοίτα ποιος αρραβωνιάστηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Δείτε ακόμα

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις»: «Οργιάζουν» οι φήμες για την σχέση Ιρίνα – Βίτο

«Αφιερωμένο σε εκείνους που παλεύουν στην πρώτη γραμμή»: Ακόμα μία συγκινητική πράξη των Τζένερ

«Καληνύχτα με την Ντόλι» – Η διάσημη Αμερικανίδα διαβάζει παραμύθια για την καραντίνα

Στα καλύτερά τους Χριστόπουλος – Αννίτα: Η μεγάλη ανακοίνωση on air

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις