Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο παιδί: Ο MVP του ΝΒΑ μάς δείχνει τα «μωρά του»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο παιδί: Ο MVP του ΝΒΑ μάς δείχνει τα «μωρά του»

Αντετοκούνμπο παιδί: Μια άκρως τρυφερή φωτογραφία «ανέβασε» στο Instagram o Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα δύο «μωρά» της ζωής του.

Αντετοκούνμπο παιδί: Με το ΝΒΑ να έχει κατεβάσει μέχρι νεωτέρας ρολά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την ευκαιρία να περάσει πολλές ώρες με τον γιο του Λίαμ. Ο MVP του ΝΒΑ παρουσίασε μέσω των Social Media τα δύο… μωρά του (όπως έγραψε χαρακτηριστικά), με την αγαπημένη του Μαράια να κρατάει αγκαλιά τον γιο τους, Λίαμ.

Η μέρα του μικρού Λίαμ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο ευτυχής πατέρας ανήρτησε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία του μικρού Λίαμ χωρίς να έχει καλύψει το πρόσωπό του. «Γεια σου, κόσμε» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το μικρό αγόρι βρισκόταν μέσα στο κάθισμα του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στα social media, φροντίζοντας να καλύψει το πρόσωπο του βρέφους με ένα «emoji».

Όπως είχε αποκαλύψει τότε, το όνομα του μικρού αγοριού θα είναι Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, το μεσαίο όνομά του να αποτελεί φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πατέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ήταν, τέτοια η χαρά του Αντετοκούνμπο ώστε δημοσίευσε στο Tik Tok και ένα βίντεο από τις τελευταίες ώρες πριν τη γέννα. «Παίζοντας το παιχνίδι της αναμονής» έγραφε στη λεζάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Προσέθεσε δε και την φράση «θα_με_σκοτώσει» για τη σύντροφό του. Ήδη η ανάρτηση του Greek Freak είχε συγκεντρώσει άπειρα likes. Αρκετοί, στα σχόλιά τους καλούσαν τους Μπακς να κάνουν από τώρα συμβόλαιο στο μικρό αγόρι και άλλοι συμπαραστάθηκαν στη Μαράια.

https://twitter.com/KRoseSharkey/status/1226968078711390208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1226968078711390208&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F973810%2Fo-giannis-adetokounbo-egine-pateras-i-proti-fotografia-tou-giou-kai-to-teleutaio-video-prin-tin-genna%2F

Δείτε ακόμα

Σπουδαία προσφορά στον δήμο Ζωγράφου από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

«Δεν είχαμε χρήματα για τα φάρμακα του γιου μου»: Ο στόπερ του ΠΑΟΚ Βαρέλα εξομολογείται

Ελεύθερος ο Ροναλντίνιο μετά από 32 μέρες στη φυλακή

«Οι Ισπανοί δεν είναι σαν εμάς τους επαναστάτες»: Ο Μπόγρης αναλύει την καθημερινότητα της χώρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις