Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Μεγάλωσε κι άλλο η λίστα των θυμάτων

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Μεγάλωσε κι άλλο η λίστα των θυμάτων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Τους 98 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν δύο άνδρες στο ΝΙΜΤΣ.

12.04.2020 | 15:39

Νεκροί Ελλάδα – κορονοϊός: Τους 98 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου νοσηλεύονταν ένας 85χρονος και ένας 87χρονος. Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Συνολικά στο ΝΙΜΤΣ νοσηλεύονται 13 ασθενείς με κορωνοϊό.

Από χθες το απόγευμα, η χώρα μετράει 5 νεκρούς, αφού όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από τη ζωή σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου.
Το πρώτο θύμα, 60 ετών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη μετά τη διακομιδή του από την Πτολεμαΐδα στις 3 Απριλίου. Ο 60χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία έπασχε από καρκίνο, ενώ ο 61χρονος που νοσηλευόταν επίσης στο ίδιο νοσοκομείο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ήταν, κατά πληροφορίες, πρώτην καπνιστής.

Κορονοϊός-Αιτωλοακαρνανία: Ιδιώτης γιατρός το πρώτο κρούσμα

Στον χάρτη των κρουσμάτων του κορωνοϊού μπήκε και η Αιτωλοακαρνανία με το πρώτο κρούσμα να αφορά ιδιώτη γιατρό στο Αιτωλικό. Κατά πληροφορίες του acheloostv.gr ο γιατρός παρουσίασε ήπια συμπτώματα και γι’ αυτό προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο του Ρίου που είναι νοσοκομείο αναφοράς. Αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και επειδή τα συμπτώματα ήταν ήπια του συστήθηκε και βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα 14 ημερών. Παράλληλα ο ΕΟΔΥ ξεκινά ιχνηλάτηση των επαφών του το τελευταίο διάστημα τόσο στο Αιτωλικό όσο και στο Νεοχώρι.

Δείτε ακόμη

33.914 παραβάσεις μέχρι σήμερα – Μόνο το Σάββατο, 22 συλλήψεις!

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 36.000 ανέργους από τον Μάιο

Η Τουρκία προσπαθεί να στείλει μετανάστες με κορονοϊό στα ελληνικά νησιά

Νέες κατηγορίες εργαζομένων στα 800 ευρώ

Υπέροχα νέα, υποχώρησε κι άλλο η Ελλάδα στον παγκόσμιο «χάρτη»

Exit mobile version