Πρότυπα ομορφιάς σήμερα: Γυναίκα μεταμορφώνεται σε καλλονή σε 10 ημέρες

PLUS

Πρότυπα ομορφιάς σήμερα: Γυναίκα μεταμορφώνεται σε καλλονή σε 10 ημέρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βίκυ Καλοφωτιά

Πρότυπα ομορφιάς σήμερα: Ο αγώνας μιας 41χρονης συζύγου να δείξει νεότερη για τα μάτια του άνδρα της ζωής της.

13.04.2020 | 06:40

Πρότυπα ομορφιάς σήμερα: Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό που πέτυχε η δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή “10 Years Younger in 10 Days” (“10 Χρόνια Νεότερη σε 10 Ημέρες”) στη Μεγάλη Βρετανία, με την εξωτερική εμφάνιση μιας 41χρονης γυναίκας από την Αγγλία. Η Κλάρα, είναι μητέρα δύο παιδιών και εδώ και αρκετό διάστημα είχε παραμελήσει την εξωτερική της εμφάνιση για να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στο μεγάλωμα των παιδιών της. Παρ’όλα αυτά, κάθε φορά που κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, η εικόνα του εαυτού της τής προκαλούσε αυτολύπηση, με αποτέλεσμα η ψυχολογία της να είναι μονίμως άσχημη. Ωστόσο, ο σύζυγός της, Γκάρι, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να της δείξει ότι εξακολουθεί να είναι μια ποθητή γυναίκα, χωρίς όμως να την πείθει.

Η Κλάρα σταμάτησε να γυμνάζεται, να μακιγιάρεται, να προσέχει τη διατροφή της και να κρύβει το σώμα της μέσα σε φαρδιά ρούχα. Μέχρι που το πήρε απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στην παραπάνω τηλεοπτική εκπομπή έτσι ώστε να ξαναβρεί την χαμένη της αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Η ίδια αφέθηκε πλήρως στα «μαγικά χέρια» των ειδικών μακιγιέρ, κομμωτών, γυμναστών και διατροφολόγων της εκπομπής και πέτυχε το ακατόρθωτο! Κατάφερε να αποκτήσει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και να δείχνει κατά 10 χρόνια νεότερη, μέσα σε μόλις 10 ημέρες, κάνοντας τον σύζυγό της να μείνει με ανοιχτό το στόμα από την έκπληξη!

Δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, την εκθαμβωτική μεταμόρφωση της Κλάρα

Οι απίστευτα εντυπωσιακές μεταμορφώσεις γυναικών στην εκπομπή “10 Years Younger in 10 Days”

Η περίπτωση της Κλάρα δεν είναι, όμως η μοναδική που φέρνει εις πέρας με έναν πραγματικά εκπληκτικό τρόπο η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, αφού σε κάθε επεισόδιο, μία ακόμη γυναίκα κατορθώνει με τη συμβολή των ειδικών να γίνεται η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού της και να ξανανιώσει! Και όλα αυτά, μόλις σε 10 ημέρες! Γυναίκες κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης ή επαγγέλματος δεν διστάζουν να δηλώσουν συμμετοχή στο σόου, με σκοπό να αλλάξουν τη ζωή τους, ξεκινώντας από την εξωτερική τους εμφάνιση. Οι στιγμές συγκίνησης και χαράς, όταν μετά από όλη αυτήν την προσπάθεια στέκονται μπροστά στον καθρέφτη και αντικρίζουν τον νέο τους εαυτό, είναι πραγματικά μοναδικές!

Πέρα, όμως από όλα αυτά, όπως υποστηρίζουν και οι ειδικοί ψυχολόγοι, δεν πρέπει να ξεχνάει καμία γυναίκα ότι είναι μοναδική και όμορφη, είτε με μακιγιάζ, είτε άνευ, με καλογυμνασμένο σώμα ή με πιο… ζουμερές καμπύλες, με χτενισμένα μαλλιά ή και απλώς μαζεμένα σε μια κοτσίδα. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η εξωτερική ομορφιά αναδεικνύει την εσωτερική λάμψη, που η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της, φτάνει μόνο να την ανακαλύψει. Πώς θα γίνει αυτό; Με τον πιο σημαντικό τρόπο από όλους: να πιστέψει στον εαυτό της!

Οι μεταμορφώσεις γυναικών στην εκπομπή “10 Years Younger in 10 Days” δεν σταματούν ποτέ…

Exit mobile version