Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οργάνωση γραφείου – ιδέες: 3 συμβουλές για να το βελτιώσετε
PLUS

Οργάνωση γραφείου – ιδέες: 3 συμβουλές για να το βελτιώσετε

Οργάνωση γραφείου - ιδέες: Υπάρχουν χιλιάδες διακοσμητικά γραφείου που λειτουργούν και σαν εργαλεία δουλειάς, αλλά πολλά μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνοι μας χωρίς κόπο και έξοδα. 

Οργάνωση γραφείου – ιδέες: Είτε στριμωγμένο σε μια γωνιά του σπιτιού, είτε απλωμένο σε ένα ολόκληρο δωμάτιο, το γραφείο σας δεν παύει να είναι το σημείο στο οποίο σκέφτεστε, δημιουργείτε και οργανώνεστε, προκειμένου να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Μπροστά από το παράθυρο – αυτή, θεωρείται μία από τις καλύτερες θέσεις για να «στήσετε» το γραφείο σας.

Μια συρταριέρα και μια βιβλιοθήκη θα ολοκληρώσουν το σκηνικό. Μάλιστα, μπορείτε να το τοποθετήσετε μπροστά από έναν τοίχο τον οποίο θα έχετε ντύσει με μια ξεχωριστή ταπετσαρία, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στον χώρο. Υπάρχουν χιλιάδες διακοσμητικά γραφείου που λειτουργούν και σαν εργαλεία δουλειάς, αλλά πολλά μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνοι μας χωρίς κόπο και έξοδα.

1. Κουτιά αποθήκευσης

Τα πολύχρωμα κουτιά αποθήκευσης υπάρχουν στην αγορά αλλά πολύ εύκολα μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου από ένα απλό χάρτινο ή ξύλινο κουτί. Μπορείς να κάνεις υπέροχα σχέδια με ντεκουπάζ ή να βάψεις τα κουτιά με μπογιές. Μπορείς ακόμα να κολλήσεις αυτοκόλλητα ή πολύχρωμες λωρίδες από ταινίες που πωλούνται σε είδη χαρτοκοπτικής.

2. Φάκελοι με χρώματα

Μάζεψε όσα περιοδικά, εφημερίδες και φυλλάδια θες να κρατήσεις και τοποθέτησε τα σε φακέλους αρχειοθέτησης. Ο χώρος θα γίνει πιο οργανωμένος και όλα αυτά τα φυλλάδια θα είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

3. Βάση ως μολυβοθήκη

Αντί να χρησιμοποιήσεις μολυβοθήκη μπορείς να φτιάξεις μία βάση πάνω στην οποία θα βάζεις τα μολύβια και τα στυλό σου. Ο τρόπος είναι πανεύκολος. Θα πάρεις έξι σουπλά από φελλό και θα τα κολλήσεις μεταξύ τους. Στη συνέχεια θα ανοίξεις με ένα στυλό μερικές τρύπες στην επιφάνεια των κολλημένων σουπλά και θα έχεις μία τέλεια εναλλακτική μολυβοθήκη

 Δείτε ακόμα

Εύκολες λύσεις για σωστό και γρήγορο καθάρισμα του φούρνου σας (vid)

Έρευνα: Επτά στους δέκα ασθενείς πάσχουν από το «σύνδρομο της εντατικής»

Εσύ ανήκεις στο 5% που το βρήκε; Ένα δύσκολο κουίζ για να τεστάρεις τον εαυτό σου

Μούχλα στον τοίχο: Εξαφάνισέ την μέσα σε λίγα λεπτά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις