Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Προς ναυάγιο ο δανεισμός του Αραούχο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Προς ναυάγιο ο δανεισμός του Αραούχο

ΑΕΚ: Πληροφορίες από ισπανικά μέσα ενημέρωσης δεν δίνουν περιθώριο για παράταση του δανεισμού του Αραούχο στην Ένωση.

ΑΕΚ: Με τις μεταγραφές να είναι κυριολεκτικά στον αέρα λόγω κορονοϊού είναι φυσικό να αναπτύσσεται και έντονη παραφιλολογία αναφορικά με το μέλλον συγκεκριμένων παικτών. Η περίπτωση του Αραούχο έχει απασχολήσει πολύ την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς, που θα θέλαν να εντάξουν περαιτέρω ή και μόνιμα τον Αργεντινο επιθετικό στο δυναμικό τους. Η ΑΕΚ κατάφερε τον Ιανουάριο να φέρει ξανά τον «Τσίνο» στην Αθήνα, δίνοντας 300.000 ευρώ στη Λας Πάλμας για το δανεισμό του Αργεντινού, έχοντας και οψιόν αγοράς 2,7 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα διάφορα που έκαναν λόγο, πως η ΑΕΚ θα επιδιώξει να έρθει σε νέα συμφωνία με την ισπανική ομάδα για νέο δανεισμό του Αραούχο μέχρι το 2021, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να… αρέσει στη Λας Πάλμας.

ΑΕΚ: Το ισπανικό δημοσίευμα που διαψεύδει

Σύμφωνα λοιπόν με την «Laprovincia», η ομάδα των Καναρίων Νήσων φαίνεται αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο (νέο δανεισμό μέχρι το ’21) και θα επιδιώξει μέχρι τέλους τα όσα έχουν συμφωνηθεί τον περασμένο χειμώνα.

Εφόσον, η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πληρώσει την οψιόν αγοράς θα πληρώσει το πέναλτι των 200.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία και ο Αραούχο θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας και στην προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Στη φυλακή μας έδωσαν προφυλακτικά και βαζελίνη» – Σοκαριστική δήλωση Ροσέλ

Ο Μαραντόνα εύχεται χρόνια πολλά στον Ριβάλντο, φορώντας φανέλα του Ολυμπιακού

Θλιβερό: Με συμπτώματα κατάθλιψης 1 στους 10 ποδοσφαιριστές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις