Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La Casa de Papel Τόκιο: Αυτός είναι ο σύντροφος της εκρηκτικής πρωταγωνίστριας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel Τόκιο: Αυτός είναι ο σύντροφος της εκρηκτικής πρωταγωνίστριας

La Casa de Papel Τόκιο: Από νεαρή ηλικία, η Corberó ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και πήρε μέρος σε αρκετές διαφημίσεις.

La Casa de Papel Τόκιο: Η Τόκιο της περίφημης σειράς La Casa de Papel, κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, έγινε διάσημη μέσα από το Netflix. Όλοι πλέον, θέλουν να ξέρουν τα πάντα γι αυτήν. Με τον 4ο κύκλο του La Casa de Papel να έχει ήδη βγει στο Netflix, οι ακόλουθοι της Ούρσουλα Κορμπερό στο Instagram δεν διστάζουν να τη βομβαρδίσουν με προσωπικές ερωτήσεις. Μία από αυτές τις ερωτήσεις αποτελεί το αν είναι παντρεμένη. Η Ισπανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και μεγάλωσε στο χωριό Sant Pere de Vilamajor. Από νεαρή ηλικία, η Corberó ήξερε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και πήρε μέρος σε αρκετές διαφημίσεις.

Εκτός από το La Casa de Papel έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές. Σύμφωνα με το IMDb, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο που ονομάζεται Snake Eyes. Στο παρελθόν πάντως και πριν το La Casa de Papel εργάστηκε και ως μοντέλο. Η τηλεoπτική Τόκιο λοιπόν του La Casa de Papel δεν είναι παντρεμένη, αλλά βρίσκεται σε σχέση με τον Αργεντινό ηθοποιό Τσίνο Νταρέν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς La embajada (The Embassy) το 2016. Πριν από λίγες ημέρες πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μια άκρως εντυπωσιακή φωτό του, γράφοντας «ο δικός μου Άδωνις, χορευτής».

Η εξομολόγηση του ζευγαριού

Το ζευγάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον στην ισπανική Madame Figaro. Ειδικότερα ο Νταρέν, με τον οποίο η Κορμπερό είχε έρθει και στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια, μίλησε για την «ενέργεια» της Τόκιο όταν έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. «Είναι μια από τις πιο εκθαμβωτικές πτυχές της προσωπικότητάς της. Έχει επίσης μια ευελιξία ως ηθοποιός και απίστευτο επαγγελματισμό. Είναι υπέροχη γυναίκα», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Τσίνο Νταρέν. Αλλά και η Ούρσουλα Κορμπερό από την πλευρά της είπε: «Έχει μια καταπληκτική ενέργεια και είναι πολύ αστείος. Ευγενικός, πάντα με καλή διάθεση να σε διασκεδάζει με τα αστεία και τα σχόλιά του».

Δείτε ακόμα

”Some posing”: Το «μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά» και ο γιος του Σβαρτζενέγκερ μάς το αποδεικνύει

Μαρκ Τζέικομπς: «Ο τρόπος παρουσίασης της επίδειξης δεν θα ξανά είναι όπως τον ξέρουμε»

Πού αλλού έχουμε ξαναδεί τον «Ιούδα» από την σειρά ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Σάρον Στόουν: Mετά το εγκεφαλικό, έμαθα να εκτιμώ τον εαυτό μου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις