Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζίτζι Μπράιαντ: Η κόρη του Κόμπι, θα γινόταν 14 ετών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζίτζι Μπράιαντ: Η κόρη του Κόμπι, θα γινόταν 14 ετών

Τζίτζι Μπράιαντ: Χθες, η Gigi Bryant η οποία μαζί με τον πατέρα της Κobe έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση ελικοπτέρου, θα γινόταν 14 χρονών και τα λόγια της μητέρας της «ραγίζουν» καρδιές.

Τζίτζι Μπράιαντ: Η μητέρα της Τζίτζι Μπράιαντ και σύζυγος του αείμνηστου Κόμπι, έστειλε τις ευχές της στην αδικοχαμένη κόρη της η οποία σαν χθες θα γιόρταζε τα 14α γενέθλιά της. «Χαρούμενα 14α γενέθλια στο γλυκό μου κορίτσι, Τζιάνα. Η μαμά σου σε αγαπάει περισσότερο απ’ όσο μπορώ να σου δείξω. Είσαι η ψυχή μου για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ κάθε μέρα. Εύχομαι να ξύπναγα και να σε είχα εδώ δίπλα μου. Μου λείπουν το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου, τα πειράγματά σου. Μου λείπουν τα πάντα από εσένα Τζίτζι μου. Σε αγαπάω τόσο πολύ!!!»

Μάλιστα λίγο αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία φορώντας ένα κόκκινο βραχιόλι το οποίο έγραφε «Τζίτζι Μπράιαντ, Mambacita»… Κι όπως εξήγησε η κόρη της συνήθιζε να φορά ένα τέτοιο κόκκινο βραχιόλι σε όλες τις σχολικές της φωτογραφίες και σύντομα ένα ανάλογο θα διατεθεί προς πώληση με τα έσοδα να χρησιμοποιούνται στο Ίδρυμα «Mamba & Mambacita».

“Για τον εορτασμό των γενεθλίων της Gigi , σκεφτείτε να φορέσετε κόκκινο, σαν μια πράξη καλοσύνης ή να δείξετε πώς θα παίξετε με τον τρόπο της Gigi, καθώς ό, τι έκανε το έκανε με καλοσύνη. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το hashtag #PlayGigisWay. Σας ευχαριστώ”, έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B_psEN4jWPc/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_pyc67jTIP/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις