“Δεξαμενή” Κολωνάκι: Αντιμέτωπος με πρόστιμο και λουκέτο ο Νικολόπουλος

ΕΛΛΑΔΑ

“Δεξαμενή” Κολωνάκι: Αντιμέτωπος με πρόστιμο και λουκέτο ο Νικολόπουλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Δεξαμενή" Κολωνάκι: Λόγω του συγχρωτισμού που δημιουργήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

07.05.2020 | 11:53

“Δεξαμενή” Κολωνάκι: Σε πρόστιμο 5.000 ευρώ και σε σφράγισμα του καφέ-εστιατορίου «Δεξαμενή» προχώρησαν οι αρμόδιες Αρχές, μετά τη σύλληψη του επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου για τις εικόνες συγχρωτισμού το βράδυ της Τρίτης (05/05) έξω από το κατάστημά του στο Κολωνάκι. Το προσωρινό «λουκέτο» θα είναι διάρκειας 23 ημερών και θα εκτελεστεί από το προσεχές Σάββατο (09/05) και ώρα 10:00 το πρωί. Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση που συντάχθηκε, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας επενέβησαν στην επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από καταγγελία που έγινε.

Έξω από τη «Δεξαμενή» υπήρχαν εκείνη τη στιγμή 14 άτομα, ενώ άτομα της επιχειρήσεις προσέφεραν take away αλκοολούχα ποτά και πρόχειρο φαγητό στο συγκεντρωμένο πλήθος. Από την άλλη, ο συνιδιοκτήτης της «Δεξαμενής» υποστηρίζει ότι συνολικά βρίσκονταν επτά άτομα έξω από το κατάστημα. Σημειώνεται ότι οι Αρχές επιχειρούν -λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού- να βάλουν τέλος στους συνωστισμούς έξω από καταστήματα take away, μετά τα τελευταία περιστατικά σε Βόλο, αλλά και το υπαίθριο πάρτι στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, εκτός από το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και το σφράγισμα της επιχείρησης, τα μέτρα περιλαμβάνουν ακόμη και αφαίρεση της άδειας λειτουργίας σε περίπτωση υποτροπής.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είχε πει ο προ ημερών ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος σε αυστηρό τόνο σημείωσε: «Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ό,τι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται. Οι μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται και προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καρυστιανού για απειλές κατά της ζωής της: «Ήταν για την εσχάτη προδοσία στον Κυριάκο Μητσοτάκη» 07.05.2020 | 11:53
Μητσοτάκης: «Τόλμησαν να με κατηγορήσουν για ”εσχάτη προδοσία” -Αυτό πάει πολύ» 07.05.2020 | 11:53
Αιχμές Μητσοτάκη για Σαμαρά: Δεν έχουμε ανάγκη από αυτόκλητους συμβουλάτορες που ανησυχούν για τα εθνικά από τον καναπέ τους 07.05.2020 | 11:53
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για την αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ' οίκον 07.05.2020 | 11:53
Μητσοτάκης: «Το είπαμε, το κάναμε» – Σήμα για πολιτική εγρήγορση και τρίτη εντολή το 2027 07.05.2020 | 11:53
Ο ΟΣΕ απέλυσε φύλακα ισόπεδης διάβασης - Έλειπε αδικαιολογήτως από το πόστο του 07.05.2020 | 11:53
Δημοσκόπηση Alco: Πέντε στους δέκα «βλέπουν» βελτίωση στο δημόσιο με την κατάργηση της μονιμότητας 07.05.2020 | 11:53
Είχα γυρίσει να πάρω την πετσέτα και έπεσε, έπρεπε να υπήρχε ναυαγοσώστης, λέει η γιαγιά της 3χρονης που πνίγηκε στη Ρόδο 07.05.2020 | 11:53
Exit mobile version