Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

22

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σολωμού Θεία Κοινωνία: Η ηθοποιός απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε
LIFESTYLE

Σολωμού Θεία Κοινωνία: Η ηθοποιός απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε

Σολωμού Θεία Κοινωνία: «Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Σολωμού Θεία Κοινωνία: Καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού το πρωί της Τρίτης όπου και έδωσε την απάντησή της σχετικά με τη πρόσφατη δήλωση για τη Θεία Κοινωνία που προκάλεσε αντιδράσεις. Ειδικότερα η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη της είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη».

Τώρα η Μαρία Σολωμού τοποθετήθηκε ξανά επί του θέματος λέγοντας: «Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης γιατί δεν τα παρακολουθώ. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική. Το πώς εγώ διαχειρίζομαι και τι πιστεύω εγώ και το μέγεθος ή οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπορείς να το επιβάλεις. Η πίστη όπως και ο φόβος βασίζονται στο συναίσθημα κι εκεί δεν μπαίνει λογική. Δεν μπορώ να στο εκλογικεύσω, καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου και όποιος νομίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα έθιμο που το κάνουμε το Πάσχα, να μην κοινωνήσει».

«Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη

Τοροσίδης: «Χωρίς φόβο θα κοινωνήσω»
Μετά τον Οικονομόπουλο και η Σολωμού: “Θα κοινωνήσω την Κυριακή, δεν φοβάμαι τίποτα”
Τατσόπουλος: “Άρχισε ο διαγωνισμός για τον Ατρόμητο Ηλίθιο”
Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος ήταν λεπρός
Γιαμαρέλλου: “Και οι λεπροί κοινωνούσαν, κανείς δεν κόλλησε”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις