Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νίκος Παππάς: Τραγελαφικές οι κινήσεις στην Εθνική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκος Παππάς: Τραγελαφικές οι κινήσεις στην Εθνική

Νίκος Παππάς: Έλεγε πάντα την αποψή του ορθά κοφτά, έστω και αν αυτό μερικές φορές αποτέλεσε αντικείμενο σχολίων.

Ο Νίκος Παππάς: χαρακτηρίζεται για την αμεσότητα του και ότι ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Έλεγε πάντα την αποψή του ορθά κοφτά, έστω και αν αυτό μερικές φορές αποτέλεσε αντικείμενο σχολίων. Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο pod.gr, αναφέρθηκε στην ομαδική επίσκεψη που έγινε στην Εκκλησία για να κοινωνήσουν. Χαρακτήρισε τραγελαφικές κι άλλες παρομοιες κινήσεις που συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα. Πολλές καταστάσεις δεν τον βρίσκουν σύμφωνο. Παράλληλα υποστηρίζει πολλές φορές κάποιες απόψεις του. Όσο και αν αυτές δεν είναι αρεστές σε κάποιους που έχουν συνηθίσει σε κάποιες άλλές καταστάσεις είπε. «Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μιλαμε την ίδια γλώσσα, έχουμε πολλές φορές κάποιες επαναστατικές ιδέες μαζί. Μέσα στο παρκέ πρέπει να προσπαθώ και να γίνομαι καλύτερος. Να μην ξεχνάμε ότι μετράει πάντα ο εγωισμός, η περηφάνια αλλά πάνω από ολα η νική της ομαδας σου.

Στο τέλος του παιχνιδιού ακόμη κι αν χάσεις η και να κερδίσεις μετράει η εμφάνισή σου. Μην ξεχνάμε ότι όσα προβλήματα κι άν έχεις και όσα σε απασχολούν, παραμένουν στην άκρη. Σε ενδιαφέρει μόνο η νίκη της ομάδας σου» είπε. Μίλησε για την δόξα και την φήμη που απέκτησε ως παίκτης του Παναθηναίκου και της Εθνικής. «Δεν γνωρίζω αν έχω θαμπωθεί. Προφανώς θα με έχει επηρεάσει χωρίς να το καταλάβω. Νομίζω ότι και να θέλω δεν μπορώ να γίνω χειρότερος από ότι είμαι» τόνισε.

μπασκέτα

Νίκος Παππάς: Τα χαμένα παιχνίδια

Αναφέρθηκε όμως και στη συμπεριφορά του μετά το τέλος ενός χαμένου παιχνιδιού. «Οταν πηγαίνεις σπιτι σου μετά κλείνεσαι σε 4 τοιχους και αναζητάς τα αίτια για το τι μπορεί να πήγε στραβά. Επηρεάζεσαι άμεσα δεν μπορείς να βγεις έξω να ξεσκάσεις να δεις τους φίλους σου και να διασκεδάσεις. Μάλιστα το μυαλό θολώνει πολλές φορές σε έναν αγώνα. Έχεις και ένα κουρασμένο σώμα που λειτουργεί με 200 περίπου σφυγμούς και μέσα σε συνεχή ένταση. Φυσικά πλέον το ΟΑΚΑ, έχει και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Έχω παίξει σε τόσα γήπεδα του εξωτερικού. Μην ξεχνάμε ότι εδώ υπάρχει φανατισμός και πολλές φορές ακραίες εκδηλώσεις. Πουθενά όμως δεν συναντάς την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα που φτίαχνει αυτή την μοναδική ατμοσφαιρα».

Δείτε ακόμα

Ντόρτμουτ και Μπάγερν εντυπωσίασαν.
Θερμό ιταλικό πρωτάθλημα
Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις