Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καλύτερο σεξ: Γέμισε τις μπαταρίες σου και προχώρα στον επόμενο γύρο
PLUS

Καλύτερο σεξ: Γέμισε τις μπαταρίες σου και προχώρα στον επόμενο γύρο

Καλύτερο σεξ: Εννοείται ότι πεινάς μετά και εννοείται ότι πρέπει να φας για να αναπληρώσεις τη χαμένη σου ενέργεια και να γεμίσεις το ντεπόζιτό σου. Δες τις τροφές που σε φουλάρουν...

Καλύτερο σεξ: Μη μου πεις ότι μετά το σεξ δεν πεινάς. Εννοείται ότι πεινάς και εννοείται ότι πρέπει να φας για να αναπληρώσεις τη χαμένη σου ενέργεια και να γεμίσεις το ντεπόζιτο σου. Οι παρακάτω τροφές εγγυημένα και θα σου αρέσουν αλλά και θα αναπληρώσουν την απώλεια των θερμίδων σου:

γράφει η Έλενα Φάκου

Καλύτερο σεξ: Πίτσα

Ένας καλός ποδοσφαιρικός αγώνας απαιτεί πίτσα και μπύρες, όλοι το ξέρουν αυτό. Τώρα σε πληροφορούμε ότι σε μια έρευνα που έκανε το Yelp η πιο συχνή απάντηση σε 2000 άτομα που ρωτήθηκαν τι τους αρέσει να τρώνε μετά το σεξ ήταν η πίτσα. Μάλλον θα συμφωνείς οπότε παράγγειλε.

Παγωτό

Εκτός από το ότι το παγωτό είναι εκ φύσεως ρομαντικό, είναι και εξ ορισμού βέβαιο ότι σου αρέσει κιόλας. Επομένως, διάλεξε τη γεύση που προτιμάς και βάλε δυο μπάλες στο μπολ σου.

 Μπανάνες

Οι μπανάνες περιέχουν βρωμελαΐνη, ένα ένζυμο το οποίο βοηθάει στην παραγωγή τεστοστερόνης, αλλά και βιταμίνη Β, η οποία δίνει ενέργεια στον οργανισμό. Αν τις εντάξεις στο μενού σου, λοιπόν, μετά το σεξ, θα δεις τις μπαταρίες σου να φορτίζονται σε χρόνο ρεκόρ.

Μακαρόνια

Αν πεινάς και βιάζεσαι ταυτόχρονα, σε δέκα μόνο λεπτά, θα μπορέσεις να φτιάξεις μια ανεπανάληπτη μακαρονάδα. Και να την απολαύσεις με πολύ τριμμένο τυρί.

Σοκολάτα

Φήμες θέλουν τη σοκολάτα να είναι υποκατάστατο του σεξ και δεν είναι ανυπόστατες. Όμως η σοκολάτα είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι το γλυκό του έρωτα, είναι ο ίδιος ο έρωτας. Εννοείται ότι θα τη φας και πριν και μετά το σεξ. Αν μπορείς και κατά τη διάρκεια, ακόμα καλύτερα.

Καλύτερο σεξ: Μέλι

Το μέλι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες: θεωρείται αφροδισιακό, δεν παχαίνει και δεν …λήγει. Ναι πολύ καλά διάβασες. Επομένως απόλαυσε μια γενναία κουταλιά και πέσε ξανά στο κρεβάτι.

Ξηροί καρποί

Αν θυμάσαι εκείνη την ελληνική ταινία με τον Κώστα Βουτσά, η μάνα του, του είχε πει να φάει φουντούκια πριν την πρώτη νύχτα του γάμου του. Ε κάτι περισσότερο θα ήξερε.

Καυτερή πιπεριά

Το σεξ, η γυμναστική και οι καυτερές πιπεριές ανήκουν στην ίδια κατηγορία, καθώς εκκρίνουν ενδορφίνες, τις ορμόνες τις ευτυχίας, οποίες σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ταυτόχρονα, μειώνουν τους χτύπους της καρδιάς και σε προετοιμάζουν καταλλήλως για τον επόμενο γύρο. Χαλαρώνεις, χαίρεσαι, συνεχίζεις.

Δείτε ακόμα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πρόβλημα να τα έχει ο προϊσταμένους σου
Γιατί οι άντρες επιζητούν το πρωκτικό σεξ και οι γυναίκες το αποφεύγουν;
Δέκα σημάδια ότι πρέπει να παντρευτείς τη γυναίκα με την οποία έχεις σχέση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις