Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπενφίκα – Οπαδοί: Ντου και πέτρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπενφίκα – Οπαδοί: Ντου και πέτρες

Μπενφίκα - Οπαδοί: Πραγματική ζούγκλα στην Μπενφίκα μετά το 0-0 κόντρα στην Τοντέλα - Οπαδοί έσπασαν το πούλμαν και …επισκέφθηκαν και σπίτια παικτών

Μπενφίκα – Οπαδοί: Πραγματική ζούγκλα στην Μπανεφίκα μετά το 0-0 κόντρα στην Τοντέλα. Κι αν οι οπαδοί δεν ήταν εντός γηπέδου λόγω πανδημίας για να διαμαρτυρηθούν εκεί, έσπευσαν μετά στα σπίτια των παικτών. Και δεν δίστασαν ακόμα και να λιθοβολήσουν το πούλμαν. Με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών των “Αετών”! Πράγματα τραγελαφικά που θα λέγαμε σε άλλες συνθήκες “μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν”. Ε, να που συμβαίνουν στις καλύτερες οικογένειες!

Η λευκή ισοπαλία με την Τοντέλα (0-0) στην επιστροφή της Μπενφίκα στην αγωνιστική δράση έφερε το ξέσπασμα. Πρώτα οι οπαδοί, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, την έπεσαν στο πούλμαν. Με πέτρες και ρόπαλα επιδίωξαν να τρομοκρατήσουν τους παίκτες, αλά από τα σπασμένα γυαλιά στα τζάμια το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών! Ειδικότερα, οι Βάιγκλ και Ζίφκοβιτς είχαν κοψίματα και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο!

Μπενφίκα – Οπαδοί: Επισκέψεις στα σπίτια

Παρότι το ντου στο πούλμαν θα έλεγε κανείς πως θα είχε κατευνάσει τους οπαδούς της Μπενφίκα, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Εξαγριωμένοι φίλοι των Λουζιτανών… επισκέφτηκαν μέσα στα μεσάνυχτα τα σπίτια των Πίτσι και Ράφα Σίλβα, αλλά και αυτό του προπονητή της ομάδας, του Μπρούνο Λάζε. Σε όλα έγραψαν υβριστικά μηνύματα περιμετρικά, στους εξωτερικούς τοίχους και τις πόρτες εισόδου και πάρκινγκ.

Δείτε ακόμη:

Παρουσιάστηκε το ιταλικό ποδοσφαιρικό Σχέδιο Μάρσαλ!
Ποδοσφαιρική δυστοπία με “γκιλοτίνα” στα απρόσεκτα κλαμπ!
Λάβροι κατά της Ομοσπονδίας οι Πειραιώτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις