Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διπλός στόχος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διπλός στόχος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Προαναγγελία: Νίκη για δύο λόγους ζητάει ο Παναιτωλικός - Εχει βαθμολογικό “μαξιλαράκι”, όχι άγχος η Λαμία

08.06.2020 | 10:00

Σούπερ ΛιγκΠροαναγγελία: Λαμία και Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν στις 20:00, στο ματς που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ (εκκρεμεί και το Ξάνθη-Ατρόμητος που αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους). Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξασφαλίσουν την απευθείας παραμονή στην κατηγορία και μαθηματικά, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός “καίγεται” για τη νίκη προκειμένου αφενός να μείνει μακριά από τον Πανιώνιο και αφετέρου να διατηρήσει τις ελπίδες του για απευθείας παραμονή ζωντανές.

Η Λαμία θέλει γενικότερα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αφού αγνοεί τη νίκη στα 10 τελευταία της παιχνίδια, με την τελευταία να χρονολογείται στις 5 Ιανουαρίου, εκτός έδρας επί του Πανιωνίου. Απ’ την άλλη οι Αγρινιώτες καλούνται να μπουν δυνατά στα πλέι άουτ καθώς ο Πανιώνιος… παραμονεύει, αλλά έχουν και την Ξάνθη έναν πόντο πάνω τους, που σημαίνει ότι έχουν ελπίδες για απευθείας παραμονή. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τιμωρημένο Ντάλσιο, καθώς και τους Κνετ και Ταχάρ, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Το ματς θα σφυρίξει ο Βρέσκας, με βοηθούς τους Φωτόπουλο, Παπαδάκη. 4ος διαιτητής είναι Καραντώνης και στο VAR οι Φωτιάς, Τριανταφύλλου.

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Οι αποστολές

Η αποστολή της Λαμίας: Καχριμάν, Θεοδωρόπουλος, Ντεβίς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Ντιασέ, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σάσι, Αραβίδης, Βιγιάλμπα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Άλβαρες, Αριγίμπι, Γιαννακόπουλος, Κέβιν, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό
Exit mobile version