Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μονογυιού Βουλή: Στυλάτη στην αίθουσα της Ολομέλειας
LIFESTYLE

Μονογυιού Βουλή: Στυλάτη στην αίθουσα της Ολομέλειας

Μονογυιού Βουλή: H εμφάνιση της Κατερίνας Μονογυιού στη Βουλή στάθηκε αφορμή να κάνουμε αυτή τη συζήτηση.

Μονογυιού Βουλή: Η Κατερίνα Μονογυιού απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας να φορά μια midi φούξια φούστα,  τοπ σε ασορτί απόχρωση, nude γόβες και να κρατά ένα μικρό σακίδιο σε off white χρώμα. Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε ένα backpack λοιπόν, για να ολοκληρώσει το πρωινό look της και όχι μια chain bag ή μια tote bag. Η αλήθεια είναι πως ένα σακίδιο είναι η πιο πρακτική επιλογή που μπορεί να γίνει στο θέμα της τσάντας, αφού σου αφήνει και τα δυο χέρια ελεύθερα ενώ διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο, κάτι που αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του.

γράφει η Έλενα Φάκου

Εδώ και αρκετές σεζόν που οι τσάντες πλάτης έγιναν τάση και ξέφυγαν πολύ από το κλισέ μοτίβο που της ήθελε καθαρά αθλητικές ή μέρος ενός look σχολείου

Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο ένα σακίδιο μπορεί να φορεθεί ολόκληρη την ημέρα είναι κυρίως το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο σαφέστατα ένα δερμάτινο ή embroidered backpack μπορεί να σταθεί τις βραδινές ώρες, ενώ ένα υφασμάτινο μάλλον θα χαρακτηριζόταν περισσότερο πρωινό. Κάποιον σχετικό ρόλο μπορεί να παίξει και η απόχρωση, με τα σακίδια σε ανοιχτές ή παστέλ αποχρώσεις να είναι περισσότερο πρωινά και τα μαύρα all day ή και βραδινά. Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό που παίζει ρόλο είναι όχι η τσάντα πλάτης αυτή καθαυτή, αλλά ένας συνδυασμός: το τι backpack επέλεξες και σε ποια περίσταση.

Τελικά είναι το σακίδιο μια τσάντα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ;

Γενικά θα μπορούσε κανείς πως ναι, το backpack μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ που θα συνοδεύσει την εμφάνισή σου από το πρωί ως το βράδυ, πρέπει όμως να επιλέξεις το κατάλληλο σακίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαλέξεις το υλικό και το σχέδιό του με γνώμονα την all day λειτουργία του, ή θα αλλάζεις σακίδια κρατώντας ένα πρωινό κι ένα βραδινό ώστε να ταιριάζουν με το στυλ σου αλλά και την περίπτωση.

Δείτε ακόμη

Κεφαλογιάννη στυλ: Κλασσική και επιβλητική στη Βουλή
Ο έξυπνος ενδυματολογικός συνδυασμός της Νοτοπούλου
To σύνολο της Φώφης Γεννηματά σημαίνει επιβλητική κομψότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις