Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια αλλοδαπός – Ρόδος: Παλαιστίνιος φέρεται να «πείραξε» 20χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια αλλοδαπός – Ρόδος: Παλαιστίνιος φέρεται να «πείραξε» 20χρονη

Ασέλγεια αλλοδαπός - Ρόδος: Νεαρός Παλαιστίνιος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 20χρονης

Ασέλγεια αλλοδαπός – Ρόδος: Μέρα-μεσημέρι και ενώ περπατούσε στην Παλιά Πόλη, νεαρός αλλοδαπός από την Παλαιστίνη επιτέθηκε σε μια 20χρονη στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Την στρίμωξε, και άρχισε να την χαϊδεύει όπου έβρισκε! Πανικόβλητη η κοπέλα, πάλεψε μαζί του ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο «ερωτύλος» αλλοδαπός να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, η 20χρονη συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του και τον περιέγραψε λεπτομερώς στους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις.

Η ανταπόκριση της Αστυνομικής διεύθυνσης Ρόδου ήταν άμεση και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του νεαρού. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τον 21χρονο αλλοδαπό σε κοντινό σημείο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στη συνέχεια η 20χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος άσκησε στον Παλαιστίνιο την σχετική δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Ο αλλοδαπός ζήτησε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου να πάρει προθεσμία  μέχρι να γίνει η δίκη του και αφέθηκε ελεύθερος.

Έρχονται μόνιμες προσλήψεις 1.500 αστυνομικών - Αυτά είναι τα ...

Κρήτη: Ξεκίνησε η δίκη του καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες

Ο καθηγητής που φέρεται να είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών 13 και 15 ετών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης βρίσκεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ξεκίνησε Τρίτη 16 Ιουνίου η δίκη για τον καθηγητή φροντιστηρίου των Χανίων που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες. Ο 58χρονος σήμερα καθηγητής πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου ενώ η δίκη άρχισε με καταθέσεις μαρτύρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο του 2019 ο καθηγητής μετά από πολύωρη απολογία ενώπιον των δικαστικών αρχών είχε κριθεί προφυλακιστέος αν και ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του καταλόγιζαν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες ο καθηγητής φέρεται να είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων ενώ ο φερόμενος ως δράστης – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Κρήτη: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε στις μαθήτριές του

Δείτε ακόμη

Σέρρες – 66χρονος: Τραυματισμός από πυροδοτικό μηχανισμό
Συνελλήφθη 43χρονος Αλβανός στο Ηράκλειο – Έκρυβε «φιξάκια» κοκαΐνης στο δρόμο
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις