Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σουμάχερ/Κόμπι – Δημοπρασίες: Αντικείμενα αξίας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουμάχερ/Κόμπι – Δημοπρασίες: Αντικείμενα αξίας!

Σουμάχερ/Κόμπι - Δημοπρασίες: Μαζεύονται χιλιάδες ευρώ από αντικείμενα αξίας των παγκοσμίων σταρ σε  F1 και ΝΒΑ αντίστοιχα

Σουμάχερ / ΚόμπιΔημοπρασίες: Ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να προσφέρει. ΣτΜους φίλους του, στη Φόρμουλα 1, στους προνοητικούς που είχαν φροντίσει να αποκτήσουν αντικείμενα του εκ των κορυφαίων πιλότων της ιστορίας του σπορ! Ειδικότερα, ο οίκος δημοπρασιών Catawiki θα βγάλει στις 2 Ιουλίου στο σφυρί ένα κράνος και ένα ζευγάρι αγωνιστικά γάντια του Μίκαελ Σουμάχερ από το 2002.

Ο εν λόγω οίκος δημοπρασιών βάζει πωλητήριο σε διάφορα αντικείμενα με ιστορία στο άθλημα. Οπως για παράδειγμα ένα κράνος του Μαξ Φερστάπεν, το οποίο πωλήθηκε ήδη στην τιμή των 24.489 ευρώ! Τώρα έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να αδημονούν οι πλούσιοι θαυμαστές του “Σούμι”. Θα τρέχει έως τις 2 Ιουλίου η δημοπρασία για ένα κράνος επίδειξης και ένα ζευγάρι αγωνιστικά γάντια με την υπογραφή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Σουμάχερ/Κόμπι – Δημοπρασίες: Το δακτυλίδι του Κόμπι

Τον περασμένο μήνα είχε δημοπρατηθεί έναντι 206.080 δολαρίων το αντίστοιχο δαχτυλίδι 14 καρατίων που είχε χαρίσει ο αείμνηστος Κόμπι στην μητέρα του! Ο Μπράιαντ είχε αγοράσει δύο ίδια δαχτυλίδια από το πρωτάθλημα του 2000 και τα είχε κάνει δώρο στους γονείς του. Έτσι μετά τη δημοπρασία του ενός δαχτυλιδιού θα «βγει» στο… σφυρί και το δεύτερο δαχτυλίδι μέσω της Goldin Auctions.

Δείτε ακόμη

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις