Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βασίλης Τσιάρτας – δήλωση: ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επέστρεψε κατακρίνοντας τη διαφήμιση ενός super market
PLUS

Βασίλης Τσιάρτας – δήλωση: ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επέστρεψε κατακρίνοντας τη διαφήμιση ενός super market

Βασίλης Τσιάρτας – δήλωση: ο άνθρωπος που κάθε φορά που γράφει κάτι αναρωτιόμαστε πόσο πιο δυστοπικός μπορεί να γίνει, ξαναχτύπησε

Βασίλης Τσιάρτας – δήλωση: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Τσιάρτας τοποθετείται δημόσια και προκαλεί την αντίδραση του κόσμου. Πρόσφατα και με αφορμή τον Covid-19 είχε κάνει την εξής ανάρτηση: «Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους; Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…».

 

Αν ανατρέξουμε δε ακόμα πιο πίσω, θα θυμηθούμε πως έχει αναρτήσει επίσης τα ακόλουθα: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα»: τη δήλωση αυτή έκανε όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια ενώ είχε επίσης τοποθετηθεί και σχετικά με τις παρελάσεις και τους σημαιοφόρους μετά την επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ γράφοντας «Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες».

γράφει η Έλενα Φάκου

Βασίλης Τσιάρτας – δήλωση: Τι ακριβώς συμβαίνει στο μυαλό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή;

 

Aπό τις απόψεις του Βασίλη Τσιάρτα μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς που βρίσκεται ιδεολογικά. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να ψηφίζει ότι θέλει. Το πρόβλημα με τον Βασίλη Τσιάρτα είναι άλλο. Είναι λοιπόν ότι καλώς ή κακώς υπήρξε ένας γνωστός αθλητής ο οποίος μπορεί με τις δημόσιες δηλώσεις του να επηρεάσει έστω και ένα παιδί το οποίο πιθανόν να τον θαύμαζε για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζει τη γνώμη του είναι τόσο κακός που ακόμα κι αν είχε δίκιο, που δεν έχει, θα το έχανε.

 

Αυτή τη φορά τον πείραξε λοιπόν μια διαφήμιση που έκανε γνωστή αλυσίδα super market με αφορμή την ημέρα του πατέρα και έδειχνε ένα κοριτσάκι να παίζει με το μπαμπά του ο οποίος φορούσε σκιά ματιών, στέκα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά του. Για το Βασίλη Τσιάρτα λοιπόν, αυτή η εικόνα δεν ήταν εικόνα μπαμπά. Τον προσέβαλε και γι αυτό έγραψε και πάλι σχετικά: «Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν κ ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό αν δεν την αποσύρουν.»

Διάσημοι και μη μπαμπάδες έχουν ήδη απαντήσει με τις φωτογραφίες τους

 

Πριν από λίγο καιρό, ο Bradley Cooper περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας τη ροζ στέκα της κόρης του προφανώς επειδή θα έπαιζε μαζί της και θα του την έβαλε στα μαλλιά. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κυκλοφορήσει με ένα κοριτσίστικο αξεσουάρ πάνω του διότι αυτό δεν τον έκανε λιγότερο αρρενωπό. Παρόμοια παραδείγματα είχαμε και από τον Lebron James, τον The Rock και τον Arnold Schwarzenegger: ο πρώτος κάθισε να τον χτενίσει η κόρη του, ο δεύτερος να του βάψει τα νύχια και ο τρίτος, ναι ο ‘εξολοθρευτής’, να του φορέσει ροζ φτερά και πούπουλα. Τους κάνει αυτό λιγότερο αρσενικά; Όχι. Τους κάνει όμως καλύτερους μπαμπάδες.

 

Η σχέση πατέρα και κόρης είναι μια από τις πιο θεμελιώδεις και σημαντικές σχέσεις στη ζωή. Πολλές γυναίκες έχουν τόσο μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους που υποσυνείδητα αναζητούν έναν άντρα που να του μοιάζει. Σε κάθε περίπτωση ο μπαμπάς είναι η αδυναμία της κάθε κόρης γιατί ακριβώς δεν φοβάται να τσαλακωθεί για εκείνη, να της κάνει όλα τα χατήρια, να την αφήσει να ασκήσει πάνω του την πιο γλυκιά εξουσία και να της επιτρέψει να τον δει όπως κανείς άλλος. Αυτό κύριε Τσιάρτα λέγεται πατρότητα και δεν είναι ούτε χυδαίο, ούτε απαξιωτικό. Είναι μεγαλειώδες. Σας το λέει μια κόρη ενός ανώτατου αξιωματικού που εκείνος το πρωί διοικούσε Ταξιαρχία, το βράδυ όμως στο σπίτι μεταμφιεζόταν για να παίξει με την κόρη του την ‘αλεπού γιατρό’.

Δείτε ακόμη

Πόσο χυδαίο είναι να εκδικείσαι την πρώην σου δημοσιεύοντας προσωπικές σας στιγμές;
H Angelina Jolie μόλις εξήγησε γιατί τα υιοθετημένα παιδιά είναι ευλογία
Μερικές σκέψεις πάνω στο ντύσιμο των κοριτσιών που είναι στην εφηβεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις