Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παππάς για ηχητικό Μιωνή: “Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για ηχητικό Μιωνή: “Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα”

Παππάς για ηχητικό Μιωνή: Να προσκομίσει ότι άλλο θέλει στην Προανακριτική της Βουλής καλεί μέσω του Real fm ο Νίκος Παππάς, ενώ τόνισε πως η αλήθεια θα λάμψει.

Παππάς για ηχητικό Μιωνή: Εμφανής η δυσαρέσκεια των πολιτικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την υπόθεση η οποία αλλάζει την πολιτική ατζέντα προς όφελος της κυβέρνησης.Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, έχει ενδιαφέρον ότι το ζήτημα δεν απασχολεί τόσο την Κουμουνδούρου.  Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ διαλευκάνθηκε με προσωπική εντολή του Αλέξη Τσίπρα, ενώ πάλι με εντολή του πρώην πρωθυπουργού, ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης είχε ενημερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς, η εκτίμηση της Κουμουνδούρου για το συγκεκριμένο ζήτημα σχετίζεται άμεσα και με το ότι αφορά τον Πάνο Καμμένο και όχι κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν ότι: «Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως από την αποσπασματική και προφανώς επιλεκτική διαρροή απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών λείπουν αυτές που αφορούν σε πρώην βουλευτή. Γιατί άραγε ; Μηπως γιατί τελούσε και τέλει υπό τη προστασία αυτών που σήμερα κάνουν τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις και είχε τότε αποπειραθεί ανεπιτυχώς να ρίξει τη κυβέρνηση;» Με το «πρώην βουλευτής» «φωτογραφίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καμμένος.

Παππάς για ηχητικό Μιωνή: Η επίμαχη συνομιλία

Σε ό,τι αφορά το ηχητικό της συνομιλίας Παππά – Μιωνή, στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για αντιπερισπασμό. Το ηχητικό δημοσιοποιείται σε μια στιγμή όπου: Η κυβέρνηση βρισκόταν σε δεινή θέση λόγω του θέματος των 20 εκατομμυρίων στα ΜΜΕ και της πλήρους αδιαφάνειας με την οποία, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, το χειρίστηκε. Στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είχε φτάσει έγγραφο το οποίο, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, εμπλέκει τον Αντώνη Σαμαρά σε μίζα 2,7 εκατομμυρίων από τον Σταύρο Παπασταύρο. Ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφοράς, Ελένης Ράικου, κατηγορείται ζημίωσε το δημόσιο με 1,7 εκατ. ευρώ μόνο για το έτος 2018. Ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν την υπόθεση μέρος της προπαρασκευής για πρόωρες εκλογές στις αρχές Σεπτέμβρη.

Παππάς για ηχητικό Μιωνή: «Οι μαφιόζικες μέθοδοι θα αποκαλυφθούν, η αλήθεια θα λάμψει»

Σε δήλωση του ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι: «Ο Σάμπυ Μιωνής, με αντάλλαγμα μάλλον τη Λάρκο, παίζει το άθλιο παιχνίδι της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά. Προσκομίζει την επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής μας συνομιλίας, επιχειρώντας τη βίαιη διαστρέβλωση των λεγομένων μου. Με μεθόδους κοπτοραπτικής, δηλαδή με αποσιωπητικά -γιατί άραγε;- στα επίμαχα σημεία και με δήθεν ακατάληπτες λέξεις επίσης στα επίμαχα σημεία, παραποιεί το νόημα του διαλόγου. Οι αναφορές σε «ατζέντα», πληροφορίες για κάποιους που «κάνουν δουλειές», προφανώς και δεν έχουν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε. Οι μαφιόζικες μέθοδοι όμως θα αποκαλυφθούν. Και η αλήθεια θα λάμψει». Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real ο κ. Παππάς δήλωσε ότι ο μόνος λόγος που συνάντησε τον κ. Μιωνή είναι γιατί το ζήτησε ο Μπεναιμίν Νετανιάχου. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ο κ. Παππάς σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν γνώριζε τη συνάντησή του με τον Σάμπυ Μιωνή.

Ακούστε το είπε ο Νίκος Παππάς, στον Νίκο Χατζηνικολάου

Αποστάσεις κράτησε ο Νίκος Βούτσης

Από τον κ. Παππά κράτησε διακριτικές αποστάσεις ο Νικος Βούτσης. Ο πρώην πρόεδρος τη Βουλής σε συνέντευξή του στον ρ/σ Θέμα και του Μπ. Κούτρα και Ν. Φελέκη, είπε ότι: «Είναι πολιτική υποκρισία κυρίως από τη ΝΔ να κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ για παραδικαστικά, παρακρατικά κυκλώματα. Σημειώνω, σε σχέση με αυτά που δόθηκαν από τον κ. Μιωνή, όσα είπε ο Νίκος Παππάς ότι δηλαδή πρόκειται για μία επιλεκτική απομαγνητοφώνηση παράνομης καταγραφής ιδιωτικής συνομιλίας και ότι δεν γνώριζε ο τότε Πρωθυπουργός. Από εκεί και πέρα για τα φερόμενα ως διαμειφθέντα δεν θα κάνω κανένα σχόλιο».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις