Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Lady Gaga άβαφη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με φακίδες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga άβαφη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με φακίδες

Lady Gaga ομορφιά: Οι υπέροχες φακίδες της σε μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Lady Gaga άβαφη: Η διάσημη σταρ που στο παρελθόν προκαλούσε ποικίλα σχόλια για τις εμφανίσεις της και τις στιλιστικές της εμφανίσεις φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την εκκεντρική της πλευρά και έχει υιοθετήσει πιο φυσικά και γήινα look. Η αλήθεια είναι πως όσο «φορτωμένες» είναι οι εμφανίσεις της Lady Gaga στις επίσημες εμφανίσεις και στα show της, τόσο απλές είναι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται τον πιο αληθινό της εαυτό μέσα από τα posts της. Όπως αυτή τη φορά. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει μία σέλφι φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το δέρμα της λάμπει.

H Lady Gaga λοιπόν αποφάσισε επιτέλους να μοιραστεί με τους θαυμαστές της, μία ιδιαίτερη ευάλωτη στιγμή της, την οποία δεν προσπάθησε να κρύψει πίσω από σκιές και κραγιόν. Ανεβάζοντας την πιο όμορφη, φυσική, δροσερή και τέλεια make up free φωτογραφία όπου φαίνονται ακόμη και οι φακίδες της. Όσες φορές έχουμε δει τη Lady Gaga χωρίς μακιγιάζ καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Είναι πολύ πιο όμορφη χωρίς το υπερβολικό makeup, με το οποίο έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε…και βεβαίως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή!

Lady Gaga to Play Patrizia Reggiani in Movie Based on the Gucci ...

Lady Gaga άβαφη: Είναι υπέροχη και χωρίς μακιγιάζ

Η Lady Gaga βρίσκεται δίπλα στην πισίνα του σπιτιού της. Τα μαλλιά της είναι φρεσκοβαμμένα, στη γνωστή ξανθή απόχρωση και φοράει το ροζ bikini top της. Η επιδερμίδα της είναι ήδη μαυρισμένη και οι υπέροχες φακίδες της έχουν αρχίσει να φαίνονται. Η Lady Gaga δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ. Κι όμως οι sunkissed φακίδες της, η λάμψη στα μάγουλά της και το φυσικό χρώμα κάτω από τα μάτια της είναι φανταστικά.

Όπως έχει παραδεχτεί η Lady Gaga, η ενυδατωμένη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της δεν είναι απλά γονιδιακό θέμα. Αντίθετα, η τραγουδίστρια προσπαθεί ιδιαίτερα για αυτό το αποτέλεσμα. Η makeup artist της, Sarah Tanno αποκάλυψε πως η Gaga έχει «το πιο απίστευτο δέρμα» και είναι μεγάλη φαν των μασκών προσώπου. Δεν παραλείπει να αφαιρέσει ποτέ το μακιγιάζ και μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει το κάνει χρησιμοποιώντας μία διπλή ποσότητα από την ενυδατική της κρέμα, την οποία απλώνει στο πρόσωπό της και την αφαιρεί απομακρύνοντας κάθε ίχνος makeup. Και είναι ιδιαίτερα επιμελής με τις περιποιήσεις προσώπου με την αισθητικό της Joomee Song.

lady-gaga_make_up_free

Δείτε ακόμη

Ριάνα και Τζακ Ντόρσι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη
Το spoiler του Στάνκογλου για το τέλος του Κυπραίου και τις Άγριες Μέλισσες
Ανοιχτό και πάλι χωρίς προκρατήσεις το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις