Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπρος – Ερικσον: Κουμπάρος Σβεν!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος – Ερικσον: Κουμπάρος Σβεν!

Κύπρος - Ερικσον: Φουντώνουν οι φήμες για τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας και πάγκους στη Μεγαλόνησο - Παίζει για για οργάνωση υποδομών

Κύπρος – Ερικσον: Ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Αγγλίας Σβεν-Γκόραν Έρικσον βολιδοσκοπεί την κατάσταση στους πάγκους ομάδων της Κύπρου και έχει στο μυαλό του να πάει στη μεγαλόνησο να συνεχίσει την καριέρα του! Ο πασίγνωστος Σουηδός προπονητής έχει προταθεί σε κάποιες ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά δεν ευδοκίμησε μια συνεργασία. Πλέον είναι ο 72χρονος τεχνικός αυτός που ψάχνεται για Κύπρο.

Μετά τη Γ’ Βραζιλίας. (Μποταφόγκο Περναμπουκάνο), όπου δούλεψε από τον περασμένο Φεβρουάριο -και αφότου αποχώρησε από την Εθνική Φιλιππίνων- ο Σκανδιναβός κόουτς είναι σε αναζήτηση ομάδας. Ο Έρικσον βρίσκεται στους πάγκους για πάνω από 40 χρόνια και έχει εργαστεί εκτός της εθνικής Αγγλίας σε Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Μάντσεστερ Σίτι, Μεξικό, Ακτή Ελεφαντοστού και Λέστερ!

Κύπρος – Ερικσον: Και για υποδομές

Ο Ερικσον προτού αναλάβει τις Φιλιππίνες, εργάστηκε από το 2013 έως το 2017 σε τρεις κινέζικες ομάδες. Την Γκουνγκζού Ρ&Φ, την Σανγκάη SIPG και την Σενζέν. Στην Κύπρο υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν στον πάγκο, αλλά υπάρχουν αι σχέδια φιλόδοξα με τον Σουηδό να καλείται να οργανώσει Ακαδημίες και να φροντίσει να προωθήσει παίκτες σε ανδρικές ομάδες. Αλλωστε πλεόν ο Έρικσον θα αποδεχόταν και με χαμηλό σχετικά εισόδημα να εργαστεί στην Κύπρο.

Δείτε ακόμη:

Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου
Ο Μαρσιάλ διάδοχος του… Φαν Πέρσι στο 3-0 επί της Σέφιλντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις