Σούπερ Λιγκ – Άρης: Σκέφτονται την πώληση Φετφατζίδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Σκέφτονται την πώληση Φετφατζίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη είναι έμπρακτο, αφού η αραβική ομάδα έκανε νέα πρόταση!

26.06.2020 | 20:34

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη είναι έμπρακτο, αφού η αραβική ομάδα έκανε νέα πρόταση! Η ομάδα των Εμιράτων επανήλθε για την αγορά του παίκτη από τον Άρη με βελτιωμένη πρόταση. Κάτι που έχει κάνει τους ανθρώπους των κίτρινων να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Αλ Αΐν κατέθεσε στον Άρη νέα βελτιωμένη πρόταση που φτάνει το 1,5 εκ. Αυξημένη κατά 300 χιλ. ευρώ σε σχέση με την πρώτη που ήταν ύψους 1,2 εκ. ευρώ. Μάλιστα, η ομάδα του Αμπού Ντάμπι προσφέρει άμεσα τα χρήματα. Κάτι που «ψήνει» ακόμη περισσότερο τους ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν. Η αραβική ομάδα του προσφέρει συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Από τη στιγμή που ο Άρης είναι θετικός και ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Αΐν, τότε ο «γάμος» είναι θέμα ημερών. Και ο Άρης θα πέσει στις απαιτήσεις του, αφού είχε ορίσει τιμή πώλησης του Φετφατζίδη στα 2 εκ. ευρώ.

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Εκτός με ΠΑΟΚ ο Σόουζα

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Ούγκο Σόουζα έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε εκτός από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η αποστολή για τον αγώνα αυτό θα ανακοινωθεί αύριο (Σάββατο), μετά την πρωινή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης». Το δελτίο Τύπου του άρη για τη σημερινή προπόνηση αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (28/06, 19:15), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι. Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με τον Ούγκο Σόουζα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας».

Δείτε ακόμη

Με ομάδα ανάγκης ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο
«Πόλεμος» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΓΓΑ
Δεν κάνει ούτε σκέψη να φύγει τώρα για τη Γιουβέντους ο Χάλαντ
Exit mobile version