Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σφηκοφωνιάδες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σφηκοφωνιάδες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Εν υπνώσει η Γουότφορντ ηττήθηκε από τη Σαουθάμπτον 1-3 εντός έδρας και βρίσκεται σε δυσχερή θέση αναφορικά με τη μάχη παραμονής

28.06.2020 | 22:47

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον έκανε μια τρομερή νίκη με 1-3 στην έδρα της Γουότφορντ, βάζοντάς την σε μπελάδες. Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι αύξησαν αρκετά την διαφορά τους από την ζώνη του υποβιβασμού. Εχουν πια ένα +13 που προσφέρει ασφάλεια ενόψει συνέχειας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μένουν πίσω βαθμολογικά, έχασαν πολύτιμο έδαφος. Πλέον απέχουν μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έχουν και ματς παραπάνω!

Η Γουότφορντ δεν μπόρεσε να πάρει το παραμικρό σε ακόμα ένα παιχνίδι. Στα τελευταία τέσερα ματς έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία και πλέον βρίσκεται στον πόντο από την… καταραμένη 18η θέση. Την οποία “φλερτάρουν” και οι Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην νίκη και να μειώσουν στο βαθμό από την Έβερτον που κατέχει την 12η θέση.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ο κλοιός στενεύει

Οι Άγιοι συνέχισαν τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις και την αγωνιστική τους άνοδο. Στο παιχνίδι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 16ο λεπτό άνοιξαν το σκόρ με τον Ντάνι Ίνγκς. Στο 70 ο Ντάνι Ίνγκς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φόστερ και έκανε το 0-2. Αυτό ήταν το  18ο γκολ του Άγγλου επιθετικού, που βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της πρέμιερσιπ.  Η Γουότφορντ μπήκε προσωρινά στο παιχνίδι έπειτα από αυτογκόλ του Μπέντναρεκ στο 79’. Η Σαουθάμπτον δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού, ο Γουόρντ-Πάουζ με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στο 87ο λεπτό έγραψε το τελικό 1-3. Οι γηπεδούχοι πλέον καλούνται να αντιδράσουν αγωνιστικά, αν θέλουν να παραμείνουν  στην κορυφαία κατηγορία, αφού ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα.

Δείτε ακόμη:

Do or… die για Παναιτωλικό!
Για το γόητρο και το Τσάμπιονς Λιγκ!
Πέθανε από κορονοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς
Exit mobile version