Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Αγόρασε Σιμάνσκι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Αγόρασε Σιμάνσκι

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμιάν Σιμάνσκι στην ΑΕΚ και ίσως έχουμε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμιάν Σιμάνσκι στην ΑΕΚ και ίσως έχουμε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση. Η συμφωνία της Ένωσης με την Αχμάτ Γκρόζνι επετεύχθη, καθώς οι κιτρινόμαυροι αγόρασαν τον Πολωνό έναντι 1,2 εκ. ευρώ. Ο 25χρονος από την πλευρά του έχει ήδη συμφωνήσει για την υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου. Πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις που λογικά θα γίνουν σήμερα. Παράλληλα, ο Ίλια Ίβιτς τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού στόχος είναι να αποκτηθούν δύο στόπερ. Η περίπτωση του Ματίας Νάνι είναι στα υπ’ όψιν του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι αυτός στις πρώτες επιλογές. Το σίγουρο είναι ότι οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν δύο κινήσεις για το κέντρο της άμυνας. Αυτό επειδή ο Οικονόμου δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα και ο Τσιγκρίνσκι, που λογικά θα ανανεώσει, βγάζει συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά ο Μιχάλης Μπακάκης θα χάσει την αναμέτρηση της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε εκτός πλάνων για το αυριανό ματς. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει και στον Γαλανόπουλο, ενώ παρελθόν αποτελούν Χουλτ, Κλωναρίδης. Στα θετικά για τον Ιταλό τεχνικό η επιστροφή των Ολιβέιρα, Μάνταλου, Σιμόες που εξέτισαν και Μπάρκα, Λόπες που αποθεραπεύτηκαν. Την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι δικεφάλων αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα Κλωναρίδης, Χουλτ

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ. Από την Ένωση τους αποχαιρέτησαν ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους. Στην ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρεται: «Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα στα Σπάτα Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα μας. Δύο ποδοσφαιριστές, που ταύτισαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, μετά από 24 χρόνια ,αλλά και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, στη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμμετείχε συνολικά σε 72 αγώνες με 9 γκολ, ενώ ο Νίκλας Χουλτ στα δυόμισι χρόνια της καριέρας του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ΑΕΚ και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Ευχαριστώ» από Κλωναρίδη στην ΑΕΚ

Μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από την ΑΕΚ, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ευχαρίστησε την Ένωση για όσα του πρόσφερε. Στον λογαριασμό του στο Instagram o 28χρονος έγραψε: ««Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, τους συμπαίκτες μου και όλους τους φιλάθλους της ομάδας για την υποστήριξη σε αυτά τα τρία τελευταία χρόνια. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που θα έχω πάντα στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία να παίξω στην ΑΕΚ. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει τους στόχους της. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

https://www.instagram.com/p/CCDgqFSgRju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμη

Η Λάτσιο παίζει στο Τορίνο το σκουντέτο
Ρυθμίζει τον τίτλο και τη θέση της στην κατηγορία!
Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις