Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τελευταίες ζαριές!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τελευταίες ζαριές!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μπιλμπάο-Βαλένθια με φόντο τη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και ρέστα σωτηρίας από Αλαβές κόντρα στη Γρανάδα!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Καύσωνας στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της Λα Λίγκα στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής. Τα βλέμματα στραμμένα πάνω στο ντέρμπι της Βαλένθια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο Μεστάγια. Ομως το ενδιαφέρον στρέφεται και σε ακόμα ένα σπουδαίο ματς με έντονο ενδιαφέρον. Η Αλαβές υποδέχεται την Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16η θέση και έχει 35 βαθμούς. Θα παλέψει για την νίκη, ώστε, να μπορέσει να αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από την «καταραμένη» 18η θέση και την ζώνη του υποβιβασμού. Θα αγωνιστεί με όλα τα όπλα της στην φαρέτρα, αφού δεν έχει καμία απουσία.

Από την άλλη, η Γρανάδα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για το παιχνίδι. Βρίσκεται στην 10η θέση με 43 βαθμούς και έχει 4 βαθμούς διαφορά από την Βιγιαρεάλ που βρίσκεται στην 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν μια χρυσή ευκαιρία στα χέρια τους για μία πιθανή συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Μεστάγια. Οι δύο ομάδες έχουν ένα βαθμό διαφορά, βρίσκονται στην 8η και την 9η θέση αντίστοιχα. Αναμετρούνται σήμερα με φόντο μία έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Βαλένθια καλείται να ξεπεράσει της απουσίες της και θα παλέψει για το τρεις πόντους της νίκης.

Η Μπιλμπάο με νίκη της περνάει στην 7η θέση μπροστά από την Σοσιεδάδ, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της μετά την επανέναρξη και στο βάθος του μυαλού της έχει τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο. Σήμερα, θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ρεάλ Μπέτις – Βιγιαρεάλ

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η Μπέτις αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ σε ένα παιχνίδι, που, μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο και καίγονται για την νίκη. Οι Σεβιγιάνοι  βρίσκονται στην 13η θέση με 37 βαθμούς. Έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και δεν έχουν κάποιο περεταίρω κίνητρο.

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 6η θέση με 51 βαθμούς. Έχει ένα βαθμό διαφορά από την Χετάφε που κατέχει την 5η θέση. Θέλει την νίκη για να μπορεί να κρατάει στα χέρια της την ευρωπαϊκή της τύχη και να απομακρυνθεί από τους μνηστήρες, που, θέλουν την θέση της. Από το ρόστερ της θα απουσιάζει μόνο ο Ραμίρο Φούνες Μόρι.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Λεβάντε

Αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο είναι αυτή ανάμεσα στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 35 βαθμούς. Διανύουν μια κακή σεζόν που φαίνεται να θέλουν να αφήσουν πίσω. Έχουν κρατηθεί στην κατηγορία, ωστόσο, δεν έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω την φετινή σεζόν. Από τον αγώνα θα απουσιάζουν οι τραυματίες Ματέους Φερνάντες, Πέντρο Πόρο και Σάντρο Ραμίρες (3 γκολ, 1 ασσίστ).

Η Λεβάντε κατέχει την 12η θέση με 41 βαθμούς. Μέχρι τώρα πραγματοποιεί μια μέτρια σεζόν. Έχει εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Ομοίως, ούτε αυτή έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο από τον σημερινό αγώνα. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν σε ένα δυνατό παιχνίδι πρεστίζ.

Δείτε ακόμη:

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
Η Μπαρτσελόνα με νέα γκέλα κλώτσησε τον τίτλο πρωταθλήματος
Ασταμάτητες στη μαχη τίτλου Γιουβέντους και Λάτσιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις