Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάγκικα και Λονδρέζικα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μάγκικα και Λονδρέζικα

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Το Γουέστ Χαμ - Τσέλσι συγκεντρώνει τα φώτα στην αποψινή αγωνιστική - Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Αρσεναλ-Νόριτς

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στην Αγγλία, στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν τέσσερις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι, που, έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ενώ ξεχωριστό είναι και το παιχνίδι παραμονής ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ σε ένα παιχνίδι μονομερούς ενδιαφέροντος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18 θέση σε τριπλή ισοβάθμια με τις Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, έχοντας 27 βαθμούς. Θα παραταχθούν χωρίς τους επιθετικούς Κάλουμ Γουίλσον (8 γκολ), Τζόσουα Κίνγκ (4 γκολ, 2 ασσίστ) και τους αμυντικούς Σίμον Φράνσις και Τσάρλι Ντάνιελς.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ βρίσκεται στην 14η θέση με 39 βαθμούς. Είναι αδιάφορη για το σημερινό παιχνίδι, καθώς, δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Έχει μία νίκη και μια ισοπαλία μετά την επανέναρξη. Θα βάλει δύσκολα στην Μπόρνμουθ και θα παίξει για το γόητρο της. Σήμερα, θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές αφού απουσιάζουν οι Σεντ Μάξιμιν (3 γκολ, 1 ασσίστ), Κιάραν Κλαρκ , Φλοριάν Λεγιάν,  Τζακ Κόλμπακ και  Ματ Ρίτσι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Άρσεναλ – Νόριτς

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Νόριτς στο Έμιρεϊτς σε ένα παιχνίδι, που, μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «κανονιέρηδες» διανύουν μία κακή σεζόν και βρίσκονται στην 10η θέση, έχοντας 43 βαθμούς. Το μυαλό της είναι στον ημιτελικό του FA Cup, αφού στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Έχει διαφορά  9 βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η ομάδα θυμίζει νοσοκομείο, αφού οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να υπολογίζουν σε 7 παίχτες.

Η Νόριτς είναι η ουραγός της Premier League, έχοντας 21 βαθμούς.  Βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από τις θέσεις εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Τα «καναρίνια» δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρέμιερσιπ και τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να νικήσει απόψε, αν, θέλει να έχει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία.

 

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Έβερτον – Λέστερ

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, η Έβερτον υποδέχεται την Λέστερ στο Γκούντισον Παρκ. Οι γηπεδούχοι κάνουν μια μέτρια σεζόν. Βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει ένα βαθμό διαφορά από την 11η Κρίσταλ Πάλας και την 13η Σαουθάμπτον. Έχει μείνει πολύ πίσω στην υπόθεση Ευρώπη και μόνο μαθηματικά έχει ελπίδες για ένα εισιτήριο για το Europa League.

Από την άλλη, η Λέστερ έχει καταπλήξει το κοινό με τις εμφανίσεις τις φέτος. Οι «αλεπούδες» έχοντας παίξει τρομερό ποδόσφαιρο όλη την χρονιά, βρίσκεται στην 3η θέση με 55 βαθμούς. Θέλει απόψε τους τρεις πολύτιμους πόντους για να μείνει μπροστά από την Τσέλσι που έχει 54 βαθμούς.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Το παιχνίδι της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Τσέλσι στο Λονδίνο. Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τους δύο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνουν στην Premier League. Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 17η θέση με 27 βαθμούς και είναι ισόβαθμα με την Μπόρνμουθ και την Άστον Βίλα που βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «μπλε» κάνουν τρομερή σεζόν και κατέχουν την 4η θέση με 54 βαθμούς. Έχουν ένα βαθμό διαφορά από την Λέστερ και θέλει να την προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα. Το σύνολο του Φράνκ Λάμπαρντ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και σήμερα θέλει να πάρει μια θέση στην τριάδα της κορυφής.

Δείτε ακόμη:

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
Η Μπαρτσελόνα με νέα γκέλα κλώτσησε τον τίτλο πρωταθλήματος
Ασταμάτητες στη μαχη τίτλου Γιουβέντους και Λάτσιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις