Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός: Η συγκίνηση και τα δάκρυα on air
LIFESTYLE

Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός: Η συγκίνηση και τα δάκρυα on air

Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός: Καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα", μίλησε για την αιτία χωρισμού από τη Μαρία Καλάβρια και σχολίασε τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για εκείνον.

Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός: «Ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο! Και λέω και το όνομά της γιατί πραγματικά…». Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και όταν μίλησε για τον παππού του, τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε και τον θαυμάζει δεν άντεξε και λύγισε. Το γνωστό μοντέλο μίλησε με τόσο τρυφερά λόγια για τον παππού του που μας συγκίνησε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος. Λόγω του χωρισμού των γονιών μου πήρα τη ζωή πιο γρήγορα στα χέρια μου.

Δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω την αιτία χωρισμού των γονιών μου. Το πατρικό πρότυπο το βρήκα στο πρόσωπο του παππού μου.Ο παππούς μου με έμαθε στη ζωή μου να είμαι ευγενής! Για μένα, ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος σταθμός της ζωής μου»!

Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός: Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια της Φαίης Σκορδά

Για τη Φαίη Σκορδά απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενος στο περιστατικό που η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε πει για τον ίδιο πως φέρθηκε άνανδρα. «Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους.

Το “κορυφαίο” ήταν με τη Φαίη Σκορδά. Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. Με είχε πει άνανδρο. Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για την τότε σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού. Που εγώ ποτέ δεν έχω δώσει δήλωση για τίποτα, γύρισε και είπε, σε μια δήλωση που δεν έχω δώσει, ότι εγώ φέρθηκα άνανδρα σε μια γυναίκα. Τις γυναίκες όχι απλά τις αγαπώ και τις σέβομαι, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, της ζωής μου και τις έχω πολύ ψηλά στο κεφάλι μου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρισμός: “Η Μαρία δεν θέλω να βγει από τη ζωή μου”

Το μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Μαρία Καλάβρια και εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να τη βγάλει από τη ζωή του. «Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις επαγγελματικά αφού έχεις χωρίσει. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο ή ότι είναι δύσκολο. Απλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο, αν είναι ακατόρθωτο, που δεν είναι ακατόρθωτο. Αλλά θα μου πει κάποιος σουηδική σχέση, σκανδιναβική. Δεν είναι σουηδική σχέση, είναι όλα μέσα στο μυαλό. Είναι από πιο πρίσμα βλέπεις την κατάσταση. Όταν βλέπεις και χαίρεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις μαζί σου, γιατί σε έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα, θέλεις να τον έχεις δίπλα σου».

Δείτε ακόμη

Βγήκε σεργιάνι στα κοσμικά Ματογιάννια η Κιάρα Μαρκέζη! (vid)
Στην Κρήτη η Τούνη – Δεν σταματά να “βομβαρδίζει” το Instagram με καυτές φωτογραφίες
Το όνειρο, ο στόχος και οι φιλοδοξίες του Βαρθαλίτη μετα το Master Chef

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις