Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Η Elite στο «Κλ. Βικελίδης»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Η Elite στο «Κλ. Βικελίδης»

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Μόνο στο ματς της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ξένος διαιτητής από την ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ.

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Μόνο στο ματς της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, ορίστηκε ξένος διαιτητής από την ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι από την ΚΕΔ έβαλαν διαιτητή της κατηγορίας Elite, ωστόσο στο ντέρμπι αιωνίων θα είναι Έλληνας! Ο 40χρονος Κουλμπάκοφ έχει διευθύνει ξανά παιχνίδι της Ένωσης στο παρελθόν. Ήταν το εντός έδρας ματς με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε οι κιτρινόμαυροι είχαν χάσει με 2-0. Ο Κουλμπάκοφ έχει σφυρίξει και παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2011. Τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 3-1 της ιρλανδικής ομάδας.

Βοηθοί του Κουλμπάκοφ στο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ και Αλέι Μασλιάνκα. Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου). Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα σφυρίξει ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Βοηθοί του θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής) και Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου). Τέταρτος ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και στο VAR οι Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου).

Σούπερ Λιγκ – διαιτησία: Ο Μανούχος στη Λαμία

Το ματς της Λαμίας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ξάνθη είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συνέχεια των πλέι άουτ. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τη νίκη αν θέλουν να διατηρηθούν ζωντανοί για την παραμονή. Το ματς αυτό ορίστηκε να διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Ανδρέα Φωτόπουλο (Αθήνας)-Παντελή Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής). Το άλλο παιχνίδι που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στα πλέι οφ είναι αυτό της Λάρισας. Η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή. Διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Πέτρο Πάτρα (Μακεδονίας)-Γιώργο Χριστακόγλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) και στο VAR οι Θανάσης Σέζος (Κιλκίς), Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας).

Αναλυτικά οι διαιτητές σε πλει οφ και πλέι άουτ:

Σάββατο 4/7

19:15 Αστέρας-Βόλος: Γκορτσίλας (Ι.Δημητριάδης, Χατζηνάκος, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Παπαδόπουλος, Βρέσκας)

19:30 Λαμία-Ξάνθη: Μανούχος (Φωτόπουλος, Σπυρόπουλος, 4ος Φωτιάδης, VAR: Παπαπέτρου, Πετρόπουλος)

21:30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κουμπαράκης (Κολοσιώνης, Τζιώτζιος, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 5/7

19:15 Αρης-ΑΕΚ: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλιάνκα, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Τζήλος, Ψαρρής)

21:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Κομίνης (Κουρομπύλια, Κόλλιας, 4ος Τζοβάρας, VAR: Σκουλάς, Νικολακάκης)

Δευτέρα 6/7

19:30 Λάρισα-Πανιώνιος: Ζαχαριάδης (Πάτρας, Χριστάκογλου, 4ος Μαλούτας, VAR: Σέζος, Καρσιώτης)

20:00 Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Φωτιάς (Μεϊντάνας, Παπαδάκης, 4ος Βάτσιος, VAR: Ευαγγέλου, Ταμούρης).

Δείτε ακόμη

«Σοκ» με Ντουάρτε στον Άρη!
Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Γιασικεβίτσιους για αντικαταστάτη του Πέσιτς!
Ουές ο 2ος στον ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις