Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Η σημασία της νίκης με Άρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Η σημασία της νίκης με Άρη

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Πάση θυσία νίκη θέλει στο ματς με τον Άρη, έτσι ώστε να μην… χύσει την καρδάρα με το γάλα μετά το διπλό στην Τούμπα, θέλει η ΑΕΚ.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Πάση θυσία νίκη θέλει στο ματς με τον Άρη, έτσι ώστε να μην… χύσει την καρδάρα με το γάλα μετά το διπλό στην Τούμπα, θέλει η ΑΕΚ. Αυτό τόνισε ο Μάσιμο Καρέρα για το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» και σημείωσε ότι ουδείς πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Γιατί αν μπει με τέτοια νοοτροπία στο ματς η ομάδα του τότε θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Για το ματς της Τούμπας ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά: «Είχαμε ετοιμαστεί σωστά γι’ αυτό τον αγώνα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, όπως και το επόμενο που έχουμε στο Χαριλάου. Τώρα αφήνουμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε τον Άρη. Ξέρουμε ότι και εκεί θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα χρειαστεί να έχουμε την όρεξη και την ενέργεια που απαιτείται».

Όσον αφορά το αν έδειξε η ΑΕΚ να έχει τα στοιχεία που της έλειπαν, στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν νίκησε, ο Καρέρα σχολίασε: «Πρέπει να σκεφτούμε τώρα το επόμενο ματς. Αυτό με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Ήταν μια καλή νίκη. Πλέον, όμως, είναι πιο σημαντικό το ματς της Κυριακής, γιατί νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν κερδίσουμε στην έδρα του Άρη, αυτό το προηγούμενο τρίποντο δεν σημαίνει τίποτα». Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ιταλός ήταν κατηγορηματικός: «Είναι σημαντικό και ήταν σημαντική νίκη για την ΑΕΚ. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Αλλά αυτό το ματς στην έδρα του Άρη, ξαναλέω, είναι εξίσου σημαντικό. Πρέπει να έχουμε την ίδια όρεξη στην Θεσσαλονίκη. Μας μένουν ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να έχουμε τη σωστή φυσική και ψυχική κατάσταση για να τον αντιμετωπίσουμε τον Άρη, αλλιώς αυτό που κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως προείπα, δεν θα έχει απολύτως καμιά σημασία».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Καρέρα: «Δεν θα είναι εύκολο ματς»

Για το παιχνίδι με τον Άρη ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε: «Η διαφορά είναι ότι όταν μπούμε εκεί και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε. Όπως έχω πει πολλές φορές, πρέπει να μπούμε με την σωστή ένταση. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι διαλέγω το σχήμα και τους παίκτες που πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουν καλύτερα και αυτούς που θα νιώθω ότι είναι πιο ασφαλή να χρησιμοποιήσω. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

Δείτε ακόμη

Ένινγκ: «Να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη!»
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις