Σαμαράς J2US – Κοκλώνης: “Aν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ”

LIFESTYLE

Σαμαράς J2US – Κοκλώνης: “Aν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Σαμαράς J2US - Κοκλώνης: O γνωστός κομμωτής μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, ενώ αποκάλυψε και κάτι που του είπε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, με τον Τρύφωνα να μένει... απτόητος.

06.07.2020 | 17:57

Σαμαράς J2US – Κοκλώνης: Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, ένα από τα τρία ζευγάρια που έφτασαν μέχρι τον τελικό του J2US. O γνωστός κομμωτής μίλησε για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου ενώ αποκάλυψε και κάτι που του είπε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, με τον Τρύφωνα να μένει… απτόητος. “Αν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ”, ήταν τα λόγια του Έλληνα παρουσιαστή στον ταλαντούχο κομμωτή.

“Δεν διαγωνιζόμαστε μόνο στη φωνή. Το είπαμε ότι η Χαρά είναι η καλύτερη φωνή. Δίπλα σε εμένα που κάνω όλα αυτά τα πράγματα φαίνεται τέλειο. Από τη στιγμή που πρόκειται για ένα show που σε κρατάει ο κόσμος, δεν μπορώ εγώ να πω ότι παραχωρώ τη θέση μου. Γιατί χθες το βράδυ μου το είπε και ο Κοκλώνης “αν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ”. Δεν μπορώ όμως όταν δείχνει ο κόσμος με την ψήφο του ότι με αγαπάει να πω εγώ ότι αποχωρώ. Γιατί να μην κερδίσω; Είναι ένα show. Δεν είναι το Voice που θα κερδίσει αυτός που έχει την καλύτερη φωνή. Είναι όλο το περιτύλιγμα”, είπε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς. Στη συνέχεια ο γνωστός κομμωτής δε δίστασε να αναφερθεί και στην αμοιβή του από το J2US, ενώ η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε πως έχει κλάψει εξαιτίας του.

Δείτε ακόμη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει και ξεκαθαρίζει: “Αυτό το χειρουργείο έκανε η Αμαλία”
Προκαλεί… εγκεφαλικά η Τούνη (pic)
Από ξανθιά σε μελαχρινή – Με κούκλα συνοδό ο Γιάννης Μάρκου (vid)
Exit mobile version