Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντο σωτηρίας!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντο σωτηρίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μεγάλο παιχνίδι στη Χώρα των Βάσκων, η Αθλέτικ με το βλέμμα στην Ευρώπη υποδέχεται τη Σεβίλλη που ονειρεύεται Τσάμπιονς Λιγκ

09.07.2020 | 14:09

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τρεις αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα της Λα Λίγκα. Η Εϊμπάρ υποδέχεται την Λεγκανές σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση με 35 βαθμούς. Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας και θέλουν να την πάρουν για να καταφέρουν, να κρατήσουν μια διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Μετά το restart, οι “οπλουργοί” δεν έχουν μπορέσει να βρουν ρυθμό. Προέρχονται από ένα σερί δυο ηττών και σήμερα θέλουν να το σταματήσουν.

Από την άλλη, η Λεγκανές βρίσκεται στην 19η θέση με 28 βαθμούς. Έχει διαφορά 7 βαθμών από τους γηπεδούχους και θέλει να μειώσει την διαφορά από την ασφαλή ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι, διανύουν μια κακή σεζόν και θέλουν να αντιδράσουν. Προέρχονται από μία σημαντική νίκη με την Εσπανιόλ και θέλουν να πάρουν, μια δεύτερη σημαντική νίκη.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στα χαρακώματα του Σαν Μαμές

Στα άλλα παιχνίδια, η Μαγιόρκα υποδέχεται την Λεβάντε, σε ένα παιχνίδι μονομερούς βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι γηπεδούχοι είναι στην “καταραμένη”  18η θέση. Έχει 6 βαθμούς διαφορά από την Εϊμπάρ και θέλει τη νίκη για να μειώσει (σε πιθανό στραβοπάτημα των “οπλουργών”). Από την άλλη, η Λεβάντε  διανύει μία μέτρια σεζον και βρίσκεται στη 12 θέση.  Δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, όμως θα κυνηγήσει την νίκη για να τονώσει το ηθικό της.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Σεβίλλη,  στον Σαν Μαμές. Οι γηπεδούχοι είναι στην 9η θέση και έχουν 5 βαθμούς διαφορά, από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να έχουν το μυαλό τους στο κύπελλο, ωστόσο, θα βάλουν δύσκολα στην Σεβίλλη. Προέρχονται από ήττα με την Ρεάλ και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση με 60 βαθμούς. Θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ισοβαθμήσουν με την Ατλέτικο που βρίσκεται στην 3η θέση. Έχουν ένα σερί δύο νικών και θέλουν να το επεκτείνουν.

Δείτε ακόμη:

Ντέρμπι αιωνίων στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ
Καθάρισε ο Σουάρεζ για την Μπαρτσελόνα
Αταλάντα και Νάπολι ασταμάτητες σαν… τρένα!
Exit mobile version