Τσίπρας Κουφονήσια: Το twitter ξεσάλωσε – Απίστευτο τρολάρισμα για το ύφος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Κουφονήσια: Το twitter ξεσάλωσε – Απίστευτο τρολάρισμα για το ύφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσίπρας Κουφονήσια: Ο πρώην πρωθυπουργός, ντυμένος casual με βερμούδα και t-shirt και τελείως χαλαρός, έφαγε σε ταβέρνα του νησιού με φίλους του.

14.07.2020 | 19:51

Τσίπρας Κουφονήσια: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες οι εικόνες από τις διακοπές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, στα Κουφονήσια. Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Μάκης Μπαλαούρας, ο πρώην πρωθυπουργός, ντυμένος casual με βερμούδα και t-shirt και τελείως χαλαρός, τρώει σε ταβέρνα του νησιού με φίλους του. Φυσικά, η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν ξέφυγε από το στόχαστρο της δημοσιογράφου και συγγραφέως, Έλενας Ακρίτα, η οποία αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook το σχόλιο του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, γράφοντας “made my day”.

Ο κ. Ταχτσίδης, αναρτώντας τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, έγραψε χαρακτηριστικά: “Όταν έχεις ξυπνήσει Κυριακή με τρελό χανγκόβερ και ο πατέρας σου θέλει να πάτε να βοηθήσετε τον θείο τον Αποστόλη που βάφει το εξοχικό του στο Ζούμπερι γιατί του το υποσχέθηκε”.

Η χαλαρότητα και το ύφος του πρώην Πρωθυπουργό αποτέλεσε πηγή… έμπνευσης, προκειμένου οι χρήστες του Twitter να δώσουν ρεσιτάλ.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά ποσταρίσματα

Exit mobile version