Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πότε πρέπει να χωρίσεις: Τα σημάδια που δείχνουν πως δεν πρόκειται να σε παντρευτεί
PLUS

Πότε πρέπει να χωρίσεις: Τα σημάδια που δείχνουν πως δεν πρόκειται να σε παντρευτεί

Πότε πρέπει να χωρίσεις: Αν ονειρεύεσαι μαζί του να γίνεις νυφούλα, απλά ξανασκέψου το.

Πότε πρέπει να χωρίσεις: Μια μπλόγκερ που διδάσκει τις γυναίκες πώς να κερδίσουν έναν δισεκατομμυριούχο, αποκαλύπτει τα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ο άνδρας που έχετε διαλέξει, δεν πρόκειται ποτέ να δεσμευτεί. Η 34χρονη Άννα Μπέι, με έδρα το Λονδίνο, που δίνει συμβουλές για το πού θα βρείτε πλούσιους γαμπρούς και πώς θα τους τυλίξετε, λέει ότι οι κλασικές ενδείξεις πως ο άντρας που πιστεύατε ότι είναι ο Mr. Τέλειος, δεν κάνει για εσάς.

Στην τελευταία της ανάρτηση στην ιστοσελίδα της «School of Affluence», η Σουηδικής καταγωγής μπλόγκερ αναφέρει τα 7 σημάδια που θα σας δείξουν ότι ήρθε η ώρα να την κάνετε…

Όταν ακυρώνει την τελευταία στιγμή

«Ένας άντρας δεν είναι πραγματικά για σένα, όταν ακυρώνει την τελευταία στιγμή. Αυτοί οι τύποι ανδρών δεν είναι αξιόπιστοι – και μπορεί αυτό να μην έχει να κάνει με εσάς. Αλλά δεν θα το έκαναν ποτέ σε μια γυναίκα για την οποία νοιάζονται πραγματικά. Αν ένας άντρας είναι ασταθής, δεν σε εκτιμά».

Όταν είναι ασυνεπής

«Όταν ένας άντρας είναι τη μία στιγμή έτσι και την άλλη αλλιώς, συνήθως είναι κάποιος που ‘μαγνητίζει’ τις γυναίκες αλλά δυστυχώς είναι συνήθως ασυνεπής, με τις γυναίκες να αποκτούν εμμονές μαζί του. Αυτό δεν είναι και τόσο καλό, ειδικά εάν θέλεις μια μακροχρόνια σχέση – δεν μπορείτε να το έχετε αυτό με αυτό το είδος άνδρα που αμφισβητεί πάντα τη σχέση σας. Το να μην είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του είναι ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι. Και τα κακά αγόρια είναι χάσιμο χρόνου».

Όταν μιλά με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο

Εάν μιλάει με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο – ακόμη και σε φίλες – αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντί σας, όπως λέει η μπλόγκερ και συνεχίζει: «Πιστέψτε με, εάν όντως ήταν ο ένας και μοναδικός, δεν θα ενδιαφερόταν να μιλήσει με άλλες γυναίκες. Εντούτοις, θέλει να έχει ανοιχτές τις επιλογές του».

Όταν χρειάζεται χώρο

«Είναι υγιές να θέλεις λίγο χρόνο, αλλά όταν αρχίσει να θέλει “πολύ χώρο μακριά” με φίλους του, αυτό σημαίνει συναγερμός. Αυτό δείχνει ότι δεν σας έχει την πρώτη του προτεραιότητα και σας βάζει σε δεύτερη μοίρα πίσω από τους φίλους του».

Είναι «κολλημένος» στο τηλέφωνό του

«Αν προτιμά να περνά χρόνο στο τηλέφωνό του παρά μαζί σου, αυτό είναι ακόμη ένα προειδοποιητικό σημάδι. Οι άντρες που είναι ερωτευμένοι με τις συντρόφους τους, βάζουν προτεραιότητες και αφήνουν το τηλέφωνο στην άκρη για ποιοτικό χρόνο».

Όταν δεν ξοδεύει για εσάς

«Αυτό μπορεί να μην ισχύει για όσους έχουν συμφωνήσει να μοιράζονται πάντα στη μέση τα έξοδα, αλλά όταν ένας άνδρας δεν θέλει να ξοδέψει τίποτα για εσάς είναι ώρα να τον αφήσετε. Τα χρήματα είναι μια ένδειξη αγάπης και εάν είστε με κάποιον, θέλετε να του δείξετε ότι σημαίνετε τα πάντα γι’ αυτόν. Όταν ένας άνδρας είναι τσιγκούνης απέναντί σας, είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι πως δεν είναι σίγουρος εάν ενδιαφέρεται για εσάς. Μπορεί αυτός ο παράγοντας να μην καθορίζει τη σχέση σας, ούτε και να αποτελεί αιτία χωρισμού, αλλά σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς».

Όταν εξαφανίζεται

«Εάν δεν έχετε ακούσει νέα του για καιρό, μπορεί απλά να μην είναι για εσάς. Δεν θα χρειαστεί μια ολόκληρη ημέρα για να απαντήσει στο μήνυμά σας, εάν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς. Βάλτε όρια και εάν αποδεχτείτε αυτή την συμπεριφορά, δεν θα προσελκύσετε πλούσιους άνδρες, ούτε θα σας φέρονται με τον τρόπο που σας αξίζει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις