Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούριου – Νίκος Γεωργιάδης: Νέο πρόσωπο στην εκπομπή της
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούριου – Νίκος Γεωργιάδης: Νέο πρόσωπο στην εκπομπή της

Κατερίνα Καινούριου - Νίκος Γεωργιάδης: Ένα από τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Κατερίνα Καινούριου τη νέα σεζόν, θα είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη.

Κατερίνα Καινούριου – Νίκος Γεωργιάδης: Με αέρα ανανέωσης θα επιστρέψει το «Ευτυχείτε» του OPEN, τη νέα σεζόν, έχοντας βέβαια μια επιτυχημένη περσινή χρονιά και υψηλά ποσοστά. Τα στελέχη του καναλιού και η κεντρική παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, αναζητούν κάποια νέα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων φαίνεται ότι βρέθηκε. Ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού ΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ΟΝ Time, από την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής. Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν να γίνει από την περασμένη χρονιά, όμως τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά και ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Μετά από φιλία ετών, ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια θα βρεθούν σε λίγο καιρό στο ίδιο πλατό. Προς το παρόν ο Νίκος τηρεί σιγήν ισχύος, αφού περιμένει να γίνουν οι ανακοινώσεις από το κανάλι και στη συνέχεια να μιλήσει ο ίδιος. Από κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Καινούριου απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Σαντορίνη. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της για φέτος ξεκουράζεται επιλέγοντας τα νησιά της χώρας μας. Η Κατερίνα που λατρεύει να φωτογραφίζεται στους προορισμούς που πηγαίνει πόζαρε στο φακό τόσο με μαγιό όσο και με αέρινα φορέματα. «Σαντορίνη… Εδώ που τα λόγια περιττεύουν και η εικόνα μιλάει μόνη της… Απλα ΜΑΓΕΙΑ», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Καλύτερα οι δυο τους (vid)
Οι χλιδάτες διακοπές του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου στους Παξούς (pics)
Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις