Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαρία Σολωμού ίνστα: Ερωτευμένη με την Πάρο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Σολωμού ίνστα: Ερωτευμένη με την Πάρο

Μαρία Σολωμού ίνστα: Τρελαμένη με την Πάρο φαίνεται πως είναι η ηθοποιός, καθώς είναι η δεύτερη φορά που ταξιδεύει για την Πάρο μέσα σε λίγες ημέρες.

Μαρία Σολωμού ίνστα: Μετά την Μύκονο, η Πάρος φαίνεται πως έχει γίνει ένας από τους πιο must προορισμούς για τις καλοκαιρινές αποδράσεις των διάσημων. Η το κυκλαδίτικο νησί φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά και της Μαρίας Σολωμού, αφού μερικές ημέρες μετά το πρώτο ταξίδι της στο νησί μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, επέστρεψε ξανά στο αγαπημένο της μέρος. Η γνωστή ηθοποιός ξεκουράζεται και γεμίζει μπαταρίες μαζί με τις φίλες της.

Τους τελευταίους μήνες η Μαρία Σολωμού έχει εξελιχθεί σε μια από τους πιο φαν χρήστες του Instagram, καθώς σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Οι τελευταίες της αναρτήσεις, λοιπόν, είναι από τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού του Αιγαίου, αφού η ίδια χαίρεται τις βουτιές της στην Πάρο. Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες κατά τη διάρκεια των διακοπών της δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το κολύμπι και τις βουτιές στη θάλασσα. Η ηθοποιός όπου πάει δεν αποχωρίζεται και το σκυλάκι της.

 

Το εντυπωσιακό κορμί της ενθουσιάζει τους followers

Μπορεί τα χρόνια να περνούν όμως η Μαρία Σολωμού από ότι φαίνεται έχει καταφέρει να διατηρεί το σώμα της αψεγάδιαστο.  Η ηθοποιός μπορεί να έχει ήδη μια γέννα στο ιστορικό της παρόλα αυτά το κορμί της παραμένει εντυπωσιακό, η ίδια πρόσφατα είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό. Και όπως καταλαβαίνεται τα likes πήραν… φωτιά!

 

Δείτε ακόμη

Στράτος Τζώρτζογλου & Σοφία Μαριόλα: Δεν κρατιούνται… ούτε στην πισίνα
Η κόρη του ΓΑΠ ζει τον απόλυτο έρωτα (pic)
Next stop… Νάξος, για την Σίσσυ Χρηστίδου (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις