Μητσοτάκης μάσκα δώρο: Ένας ιδιαίτερος συμβολισμός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης μάσκα δώρο: Ένας ιδιαίτερος συμβολισμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μητσοτάκης μάσκα δώρο: Μία μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού με το εθνόσημα, επέλεξε να κάνει δώρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς του κυβερνητικού σχήματος, ενόψει της ορκωμοσίας τους.

05.08.2020 | 10:42

Μητσοτάκης μάσκα δώρο:Ένα συμβολικό δώρο επέλεξε να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς του κυβερνητικού σχήματος ενόψει της ορκωμοσίας τους. Πρόκειται για μία μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού με το εθνόσημα, όπως εκείνη που φορούσε ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και στην πρόσφατη συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής. Οι δύο αναπληρωτές υπουργοί, Θόδωρος Σκυλακάκης και Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και οι τρεις νέοι υφυπουργοί, ο Παναγιώτης Τσακλόγου, η Ζωή Ράπτη και ο Νίκος Ταγαράς θα φορούν την προστατευτική μάσκα κατά του κορονοϊού στο προεδρικό Μέγαρο.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι πρόσφατα ο πρωθυπουργός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram νέες φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με μάσκα. Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει, με αυτήν του την κίνηση, να αναδείξει την ανάγκη της χρήσης της προστατευτικής μάσκας για την προστασία από τον κορονοϊό. Η συγκεκριμένη μάσκα, μάλιστα, φέρει τη σημαία της Ελλάδας, η οποία κέρδισε το στοίχημα κατά την πρώτη φάση εξάπλωσης του κορονοϊού. Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προβεί σήμερα σε διάγγελμα προκειμένου να ενημερώσει του πολίτες για την ραγδαία έξαρση του φονικού ιού στην χώρα μας.

  

Δείτε ακόμη

Σήμερα το νέο διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορονοϊό
Στις 13:00 ορκίζονται τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης
Απίστευτος Λούλης: Χώρισε στο «άψε-σβήσε» την Ελένη και ξαναπαντρεύεται την Άννα από την Ουκρανία
Exit mobile version