Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Αθανασίου γενέθλια: Η ξεχωριστή μέρα του ηθοποιού
LIFESTYLE

Μάριος Αθανασίου γενέθλια: Η ξεχωριστή μέρα του ηθοποιού

Μάριος Αθανασίου γενέθλια: Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος γιόρτασε τα 46 γενέθλια του.

Μάριος Αθανασίου γενέθλια: Τα 46α γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Μάριος Αθανασίου. Την ξεχωριστή αυτή μέρα επέλεξε να περάσει με την αγαπημένη του σύζυγο Μάρθα Αμαξοπούλου αλλά και με τα τρία του παιδιά. Ο γνωστός ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την επαγγελματική του. Ο ίδιος έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έναν γιο από τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού και δύο κόρες από το γάμο του με την Μάρθα Αμαξοπούλου, με την οποία παραμένει ερωτευμένος μέχρι και σήμερα. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, ο Μάριος Αθανασίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την οικογένειά του και κάποιους φίλους σχολιάζοντας: «Un Altro modo e possibile! 5 Αυγούστου!

Μια μέρα σημαντική για μένα που την κάνετε πάντα πολύ καλύτερη. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και να ευχηθώ με την σειρά μου να σας βρει του χρόνου υγιείς και πολύ καλύτερα». Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι πρόσφατα είχε αναφερθεί στον πατέρα του: «Με τον πατέρα μου γνωριζόμαστε στα 13. Δημιουργείται ένα μεγάλο κενό πάλι από επιλογή δική μου, στα πλαίσια της οργής και του θυμού, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός πια. Δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ο άνθρωπος, ούτε τι κάνει», ήταν τα λόγια του ηθοποίου.

Δείτε ακόμη

Η Μπέλα Χαντίντ διαμαρτύρεται με… υψωμένο δάχτυλο
Το συγκινητικό μήνυμα της Τσιμτσιλή για τη Βηρυτό (pics)
Η Οικονομάκου ποζάρει με το μαγιό της και μοιράζει… εγκεφαλικά (pics & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις