Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτι Πέρι γέννησε: Μαμά για πρώτη φορά η διάσημη τραγουδίστρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτι Πέρι γέννησε: Μαμά για πρώτη φορά η διάσημη τραγουδίστρια

Κέιτι Πέρι γέννησε: Τα πολύ ευχάριστα ανακοίνωσε μέσω της Unicef.

Κέιτι Πέρι γέννησε: Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Κέιτι Πέρι με τον σύντροφός της Ορλάντο Μπλουμ. Και το όνομα αυτής; Ντέιζι Νταβ Μπλουμ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την άφιξη της κόρης τους μέσω της UNICEF – τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια είναι πρεσβευτές καλής θέλησης για την φιλανθρωπική οργάνωση – και μοιράστηκαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής που πιάνει το δάχτυλο του πατέρα της, ενώ η Κέιτι Πέρι κρατά τον καρπό του νεογέννητου.

«Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας» ανέφεραν στην λεζάντα η 35χρονη Κέιτι Πέρι και ο 43χρονος Ορλάντο Μπλουμ. Αν και δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξη της κόρης τους, οι νέοι γονείς επεσήμαναν πως ήταν ευλογημένοι με μια «ήρεμη» γέννα – κάτι που δεν έχουν πολλοί την ευκαιρία να ζήσουν. «Αλλά ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννησης τόσο ήσυχη όσο η δική μας» ανέφεραν.

«Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μια έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στην ζωή μας ο κορωνοϊός, κινδυνεύουν ακόμη περισσότερα νεογέννητα λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν τις ασθένειες. Ως γονείς νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τι ζουν οι γονείς που παλεύουν».

Με την ελπίδα ότι «κάθε μέλλουσα μητέρα έχει πρόσβαση σε έναν εκπαιδευμένο εργαζόμενο στον τομέα της υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη», ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να κάνουν δωρεές προς την φιλανθρωπική οργάνωση.

Ζήτησαν από τον κόσμο να κάνει δωρεές προς την Unicef

«Για τον εορτασμό της καρδιάς που ξέρουμε ότι έχει ήδη η κόρης μας, έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα για δωρεές προκειμένου να γιορτάσουμε την άφιξη της Ντέιζι Νταβ Μπλουμ» πρόσθεσε το ζευγάρι. «Υποστηρίζοντάς την, υποστηρίζετε μια ασφαλή αρχή στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε η καρδιά σας να γεμίσει με γενναιοδωρία».

Το νέο αυτό μέλος της οικογένειας είναι το πρώτο παιδί για την Κέιτι Πέρι και το δεύτερο για τον Ορλάνο Μπλουμ, μετά τον αρραβώνα του ζευγαριού τον Ιανουάριο του 2019. Ο Μπλουμ έχει επίσης έναν γιο, τον 9χρονο Φλιν που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ. Να σημειωθεί, τέλος πως η τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο μέσω του βίντεοκλιπ για το τραγούδι της «Never Worn White».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις