Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super Cup 2020: Στον “αέρα” ο τελικός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super Cup 2020: Στον “αέρα” ο τελικός

Super Cup 2020: UEFA και ουγγρική κυβέρνηση, αναμένεται να συζητήσουν για το Super Cup και να εξασφαλίσουν την διεξαγωγή του αγώνα.

Super Cup 2020: Πιθανό να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση του φετινού UEFA Super Cup, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Σεβίλλη. Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, στην προσπάθεια της να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε πως την 1η Σεπτεμβρίου και για τουλάχιστον ένα μήνα, θα κλείσει τα σύνορα. Βέβαια, προχώρησε και σε ορισμένες εξαιρέσεις, όπως στρατιωτικές ή ανθρωπιστικές αποστολές, επαγγελματικά ή διπλωματικά ταξίδια.

Ωστόσο, οι Ούγγροι πολίτες που επιστρέφουν από το εξωτερικό θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες ή να παρουσιάσουν δύο τεστ αρνητικά στον covid-19. UEFA και ουγγρική κυβέρνηση, αναμένεται να συζητήσουν για το Super Cup και να εξασφαλίσουν την διεξαγωγή του αγώνα στη χώρα καθώς βρίσκεται μεταξύ των εξαιρέσεων από την απαγόρευση εισόδου. Πάντως η UEFA, για αυτό το παιχνίδι, ήθελε την παρουσία θεατών στο 30% της χωρητικότητας του «Puskas Arena», κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό είναι αδύνατο να συμβεί.

Δείτε ακόμη

Στο κόλπο για Μέσι και η Γιουβέντους – Τι αναφέρει η L’ Equipe
NBA: Ξεκινούν τα playoffs – Η επίσημη ανακοίνωση
Το cheerleading μπαίνει στα σχολεία με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας
Μεγάλος τελικός την Κυριακή στο ΟΑΚΑ
Επιμένει ο Μαγκουάιρ για το ξύλο στη Μύκονο: Δεν οφείλω συγγνώμη, με χτύπησαν πολύ οι αστυνομικοί
Εκτός Εθνικής Γαλλίας Πογκμπά – Ντομπελέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις