Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική Ελλάδας – Φαντ Σχιπ: Κατά βάση ικανοποίηση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ελλάδας – Φαντ Σχιπ: Κατά βάση ικανοποίηση

Εθνική Ελλάδας - Φαντ Σχιπ: Αναγνώρισε πως υπάρχει χώρος για βελτίωση και έστρεψε το βλέμμα του στο κρίσιμο ματς με το Κόσσοβο

Εθνική ΕλλάδαςΦαντ Σχιπ: Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Τζον Φαντ Σχιπ μετα τη λήξη του αγώνα με τη Σλοβενία. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός της Ελλάδας εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η Ελλάδα ήταν καλύτερη από την Σλοβενία ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι της αγωνιστικής φιλοσοφίας. “Παίξαμε μετά από 10 μήνες και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο με τρεις μέρες προετοιμασίας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο σημαντικό ματς με το Κόσοβο. Αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο” τόνισε ο Φαντ Σχιπ στις δηλώσεις του. 

“Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον κορωνοϊό” είπε ο Φαντ Σχιπ αναφερόμενος στην αγωνιστιή εικόνα της εθνικής μας μετά την πολύμηνη διακοπή και υπογράμμισε: “Όλοι ήμασταν υγιείς . Οι παίκτες είχαν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους. Η ομάδα μπορεί να μη σκόραρε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οι Σλοβένοι είχαν συμπαγή άμυνα και καλό τερματοφύλακα”.

Εθνική Ελλάδας – Φαντ Σχιπ: “Καρατάω τις ευκαιρίες”

“Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι το βασικό που κρατάω” είπε κλείνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ο Φαντ Σχιπ και ολοκλήρωσε: “Πάντα θέλεις να κερδίζεις. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Θέλω τα παιδιά να χτίσουν πάνω στη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Συνεχίζουν τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι να βελτιωθούμε”. Επόμενο παιχνίδι αυτό με το Κόσσοβο εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή.

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις