Μπάσκετ – Ζήσης: Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Ζήσης: Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - Ζήσης: Ο αρχηγός της «βασίλισσας» μίλησε για την ομάδα, τις επιτυχίες με την Εθνική, το πιάνο και για το κίνητρο που έχει

04.09.2020 | 19:56

ΜπάσκετΖήσης: Ο Νίκος Ζήσης παρέθεσε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ και μίλησε για όλα. Ο αρχηγός της «βασίλισσας» μίλησε για την ομάδα, τις επιτυχίες με την Εθνική, το πιάνο και για το κίνητρο που έχει. Ακόμα, μίλησε για το ενδεχόμενο, να κλείσει την καριέρα του χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ. Επίσης, μίλησε για την μεγάλη φάση στο ματς με την Γαλλία και για την σημασία που είχε στο ελληνικό μπάσκετ. Μίλησε για τους οπαδούς της ΑΕΚ την πολιτική και αναφέρθηκε στην Μακεδονία και στην συμφωνία, που έγινε.

Αναλυτικά στη συνέντευξη του ο Ζήσης μιλώντας για την απουσία κόσμου ελέω covid-19 δεν έκρυψε πως: “Για όλη την ομάδα είναι άδικο. Θέλουμε τον κόσμο σε γεμάτο γήπεδο, να έρθει να στηρίξει και να πάμε καλά, και να αποθεώσει την ομάδα. Εγώ δεν θα ξεχάσω τους πενήντα οπαδούς της ΑΕΚ στον Τελικό Κυπέλλου στο Ηράκλειο και τις αντιδράσεις τους. Δεν ήταν εύκολο να παίξω τριανταέξι-τριανταεπτά λεπτά. Προσπάθησα πάρα πολύ».

Μπάσκετ – Ζήσης: “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”

Αναφερόμενος στον Φώτη Κατσικάρη που εκτιμά αφάνταστα ο Ζήσης επισήμανε: Είναι πολλοί οι προπονητές που με βοήθησαν… Καταρχήν είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Είναι ο πρώτος άνθρωπος, που με είδε και ήρθα στην ΑΕΚ. Με είχε δει στην Κατερίνη, στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Παίδων, το 1999. ‘Ημουν δεκαπέντε ετών τότε. Η δουλειά, που κάναμε τότε με τον Φώτη, που ήταν βοηθός του Ντούντα, και μετά του Ντράγκαν (Σάκοτα), κι αργότερα ως πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ, ήταν καθοριστική. Γενικά, όμως, πήρα πάρα πολλά από πολλούς προπονητές. Είχα την τύχη να δουλέψω με τους ‘τοπ’. Αποκομίζεις πολλά πράγματα, όχι μόνο ‘κάνε ντρίμπλα εδώ, κάνε ντρίμπλα εκεί’.

Όσον αφορά στην πολιτική και την σχέση με την κοινωνία και τις εξελίξεις ο Ζήσεις υπογράμμισε: «Ψήφισα μία ή δύο φορές. Δεν ψήφιζα πάντα λόγω του ότι έλειπα στο εξωτερικό. Δεν ασχολούμαι όμως με την πολιτική ιδιαίτερα. Δεν αλλάζω Κόμματα. Ψηφίζω κάτι συγκεκριμένο, αλλά όχι φανατικά. Δεν νιώθω ότι έχω κάποια ιδιαίτερη ιδεολογική ταύτιση. Δεν γνωρίζω πολλά, αλλά είναι λογικό να σε φοβίζει όλο αυτό με την Τουρκία. Πιστεύω… πόλεμος δεν θα γίνει…». Οσον αφορά στη μετονομασία της ΠΓΔΜ: «Η Μακεδονία είναι ελληνική»!

Δείτε ακόμη:

Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!
Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!
Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version