Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Winmasters: Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κόντρα στην εκπληκτική Κροατία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Winmasters: Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κόντρα στην εκπληκτική Κροατία

Winmasters: Μια ξεχωριστή αίγλη αποκτά το Nations League με αναμετρήσεις όπως αυτή της Πορτογαλίας με την Κροατία στο Dragao του Οπόρτο, στην πρεμιέρα του Group 3 στην League Α του θεσμού.

Winmasters: Μια ξεχωριστή αίγλη αποκτά το Nations League με αναμετρήσεις όπως αυτή της Πορτογαλίας με την Κροατία στο Dragao του Οπόρτο, στην πρεμιέρα του Group 3 στην League Α του θεσμού. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι αυτή που κατέκτησε την πρώτη διοργάνωση, επικρατώντας σε αυτό το γήπεδο με 1-0 της Ολλανδίας, ενώ είναι και η τελευταία κάτοχος Euro από το 2016. Η Κροατία είχε μια εκπληκτική πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Γαλλία. Με τους ‘τρικολόρ’ να αποτελούν το φαβορί του Group 3 (η Σουηδία συμπληρώνει την 4αδα του ομίλου), Πορτογαλία και Κροατία γνωρίζουν πως αν θέλουν να διεκδικήσουν τη πρωτιά ‘απαγορεύεται’ να αφήσουν βαθμούς στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Ίβηρες φαντάζουν το φαβορί της συνάντησης και η winmasters μοιάζει να συμφωνεί, προσφέροντας παράλληλα μια σειρά από ειδικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις για το 90λεπτο του Dragao!

Ενισχυμένες* αποδόσεις στο Nations League!

Το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Φερνάντο Σάντος φαντάζει πανίσχυρο, με world class ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, όπως οι Ρούμπεν Ντίας, Ζοάο Κανσέλο, Νέλσον Σεμέδο, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοάο Φελίξ. Η Πορτογαλία συνδυάζει εμπειρία, κλάση, ποιότητα, ταλέντο και νιάτα, γι’ αυτό και φαντάζει ικανή να φτάσει μακριά και στο φετινό τουρνουά. Από την πλευρά της, η Κροατία βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο καθώς σπουδαίοι παίκτες του παρελθόντος άφησαν χώρο για τους νεότερους. Σούμπασιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς δεν βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ και είναι δύσκολο να αντικατασταθούν ακόμη και σε επίπεδο προσωπικότητας. Αυτό δεν σημαίνει πως η ‘Χρβάτσκα’ είναι χαμένη από χέρι. Λόβρεν, Βρσάλκο και Τσαλέτα-Τσαρ στην άμυνα, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς και Πάσαλιτς στη μεσαία γραμμή, Πέρισιτς, Κράμαριτς και Ρέμπιτς στην επίθεση, είναι ποδοσφαιριστές με δεδομένη ποιότητα που κανείς δεν μπορεί να πάρει αψήφιστα. Η Πορτογαλία βρίσκεται σε μια σταθερά ανοδική πορεία, η Κροατία εν μέσω μετάβασης στη νέα εποχή και η winmasters διαθέτει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών σε ανταγωνιστικές αποδόσεις, για κάθε πιθανό σενάριο στην σπουδαία αναμέτρηση του Dragao!

Παίξε νόμιμα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Ρυθμιστής: MGA | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις