Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΟΦΗ: Η μεγάλη επιστροφή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΟΦΗ: Η μεγάλη επιστροφή!

Γιουρόπα Λιγκ - ΟΦΗ: Αντιμετωπίζει τον Απόλλων Λεμεσού στο Γεντί Κουλέ σε νοκ άουτ ματς με φόντο ένα εισιτήριο στον γ΄ προκριματικό γύρο

Γιουρόπα ΛιγκΟΦΗ: Μεγάλο παιχνίδι είναι και το ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού. Οι Κρητικοί υποδέχονται τον Απόλλων Λεμεσού στο Ηράκλειο. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Λεχ Πόζναν στον επόμενο γύρο. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 20 χρόνια αποχής. Έχουν ένα πρότζεκτ φιλόδοξο και πέρυσι κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα, παίζονται καλό ποδόσφαιρο. Έκαναν κακό ξεκίνημα στην σεζόν, αφού ήρθαν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι, που ήταν η σκιά του εαυτού τους. Δεν έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Απόψε, ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Βαζ, Τσιλιανίδη και Φερέιρα.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας έχει κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα στην σεζόν. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια. Παίζει ένα όμορφο ποδόσφαιρο και έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια του έχει πετύχει 13 γκολ. Στο πρώτο γύρο διέλυσε την Σαμπουτάρλο με το εμφατικό 5-1.

Γιουρόπα Λιγκ – ΟΦΗ: Οκτώ χρόνια σερί

Αυτή είναι η όγδοη σερί χρονιά, που αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλων και θέλει να πετύχει κάτι καλό. Απόψε, θα απουσιάζει από το ματς ο βασικός τερματοφύλακας τους, Τζόελ Μάρολ. Ενώ, και ο βασικός στόπερ της ομάδας, ο Γιούστε, βρίσκεται εκτός αποστολής.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις