Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βανέσα Μπράιαντ – μητέρα: “Η κόρη μου με πέταξε έξω από το σπίτι”
ΚΟΣΜΟΣ

Βανέσα Μπράιαντ – μητέρα: “Η κόρη μου με πέταξε έξω από το σπίτι”

Βανέσα Μπράιαντ - μητέρα: Η οικογένεια του Κόμπι διαθέτει πολλά ακίνητα στην ακτή του Νιούπορτ και η Σοφία ζούσε σε ένα από αυτά μέχρι που πουλήθηκε το 2013.

Βανέσα Μπράιαντ – μητέρα: Έξω από το σπίτι φαίνεται να έδιωξε την μητέρα της η σύζυγός του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα. Σε συνέντευξή της που παίχτηκε στην Univision χθες, η Σοφία Λάινε, μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, ανέφερε ότι η κόρη της την έδιωξε από το σπίτι και μάλιστα απαίτησε και την επιστροφή ενός αυτοκινήτου. «Μου είπε: Θέλω να φύγεις από αυτό το σπίτι. Και μου είπε επίσης, ότι ήθελε το αυτοκίνητό της και πως το ήθελε τώρα» δήλωσε η Λάινε στην ισπανόφωνη εκπομπή «El Gorda y La Flaca». Η μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ φωτογραφήθηκε τελευταία φορά με την κόρη της σε μια φωτογραφία που ανάρτησε ο Κόμπι Μπράιαντ στον λογαριασμό του στο Instagram, από πέρυσι, στην Ημέρα των Ευχαριστιών, πριν από τον τραγικό θάνατό του τον Ιανουάριο μετά την συντριβή ελικοπτέρου, στο οποίο εκτός από την 13χρονη κόρη του, επέβαιναν άλλα 7 άτομα.

Η οικογένεια του Κόμπι διαθέτει πολλά ακίνητα στην ακτή του Νιούπορτ και η Σοφία ζούσε σε ένα από αυτά μέχρι που πουλήθηκε το 2013. Μετά τον θάνατο του θρύλου του μπάσκετ, μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly, πως η Λάινε βοηθούσε την Βανέσα και τα εγγόνια της, την 17χρονη Ναταλία, την 3χρονη Μπιάνκα και την μόλις 7 μηνών Κάπρι. «Η Βανέσα είναι πολύ κοντά στην μητέρα της και η μαμά της είναι ο βράχος της, τις τελευταίες εβδομάδες» είπε η πηγή.

Η μητέρα της είναι πάντα στο πλευρό της και στα κορίτσια της και κρατάει δυνατή την Βανέσα

Η Λέιν φαίνεται επίσης να ήταν πολύ κοντά και στον γαμπρό της Κόμπι Μπράιαντ, που τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια το 2015, αφότου ολοκλήρωσε τον τελευταίο του αγώνα. Η σχέση τους μπορεί να ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή, δεδομένου ότι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν τα πήγαινε καλά με τους γονείς του. Δεν είναι σαφές πώς ήταν οι σχέσεις της Βανέσα Μπράιαντ με την μητέρα της, στο μνημόσυνο του Κόμπι Μπράιαντ τον Φεβρουάριο, ούτε πού μπορεί να ζει τώρα η Σοφία Λέιν, η οποία έχει άλλη μία κόρη, την Σόφι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις