Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Φεύγουν δανεικοί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Φεύγουν δανεικοί

ΑΕΚ - μεταγραφές: Ελαφραίνει το ρόστερ ο Ιβιτς και παραχωρεί παίκτες που θελει να πάρουν συμμετοχές  - Πέντε Ενωσίτες στη σχετική λίστα

ΑΕΚμεταγραφές: Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να δώσει πέντε ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ως δανεικούς. Πιο συγκεκριμένα, η «ένωση» θα παραχωρήσει τους Γιάννη Ιατρούδη, Κώστα Σταμούλη, Χρήστο Γιούση, Πάρη Μπάμπη και Μιχάλη Μπούση. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές θα δοθούν δανεικοί για να «ψηθούν», αφού δεν βρίσκονταν στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» πιστεύουν σε αυτούς αλλά πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία. Να πάρουν παιχνίδια και χρόνο στα πόδια τους. Ενώ, την ίδια ώρα ο Ίλια Ίβιτς θέλει να «ελαφρύνει» το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Ιατρούδης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Εργοτέλη, θα αγωνιστεί στην Ολλανδική Φόλενταμ, που παίζει στην 2η κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε μια συμφωνία και είναι πολύ πιθανό ο 21χρονος επιθετικός να αναχωρήσει αύριο για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Στη Λαμία ο Σταμούλης

Από την άλλη, ο Κώστας Σταμούλης που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, θα δοθεί στην Λαμία για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσει εμπειρία. Ενώ, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν οι Γιούσης, Μπάμπης και Μπούσης, αφού θα παραχωρηθούν επίσης ως δανεικοί. Υπάρχουν ομάδες, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους. Εξ ου και δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, τουλάχιστον όχι κάτι που να ήταν σε θέση να ανακοινώσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Δείτε ακόμη:

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε 1-2 με Κράσνονταρ
Πέρασαν Μίντιλαντ και Σάλτσμπουργκ επί των Σλάβια και Μακάμπι αντίστοιχα
Μεγάλη Αταλάντα, αχτύπητη Ιντερ “έβγαλαν μάτια”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις