Κουτσελίνη – Αρναούτογλου: Η απάντηση του παρουσιαστή για την αποχώρηση

LIFESTYLE

Κουτσελίνη – Αρναούτογλου: Η απάντηση του παρουσιαστή για την αποχώρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Κουτσελίνη – Αρναούτογλου: Η Κουτσελίνη που ήταν καλεσμένη στο στο «The 2Night Show», πριν το γύρισμα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από τις «Σφήκες»

01.10.2020 | 10:37

Κουτσελίνη – Αρναούτογλου: H είδηση ότι η Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου και αποτελεί θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Συγκεκριμένα η Κουτσελίνη που ήταν καλεσμένη στο στο «The 2Night Show», πριν το γύρισμα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από τις «Σφήκες». Κάτι συνέβη ωστόσο στο καμαρίνι, που φαίνεται να την ενόχλησε και να την έκανε να αποχωρήσει στην εγγραφή της εκπομπής. Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό, στο δωμάτιο με τις Σφήκες «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».

Αρναούτογλου: Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές

Σύμφωνα με το «Happy Day» η Ζήνα Κουτσελίνη έφυγε τρεμάμενη και σοκαρισμένη μετά από απρεπή ερώτηση που δέχτηκε από τις «Σφήκες» του Γρηγόρη. Ο ίδιος ο παρουσιαστής που ρωτήθηκε από το «Happy Day» σχετικά απάντησε: «Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα γιατί…

Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή, την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς».

Exit mobile version