Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κοτζιάς twitter: Το γεμάτο ρομαντισμό και… βροχερό τιτίβισμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτζιάς twitter: Το γεμάτο ρομαντισμό και… βροχερό τιτίβισμα

Κοτζιάς twitter: Λογοτεχνικός στοχασμός και αναμονή του φθινοπώρου από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Κοτζιάς twitter: Ποιητικό… Οκτώβριο εύχεται ο Νίκος Κοτζιάς που μετά τη θητεία του στον δημόσιο πολιτικό βίο, αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με λογοτεχνικό στοχασμό.

“Καλό μήνα, με σταγόνες βροχής γεμάτο τρυφερότητα, με ουράνια τόξα ελπίδας, με διάθεση αγωνιστική και αισιόδοξη, να είναι ο Οκτώβρης σας ποιητικός”, ευχήθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στο Τwitter που περιμένει τα πρωτοβρόχια, τα οποία μάλλον θα αργήσουν αφού οι θερμοκρασίες των επόμενων ημερών θα είναι σε ρυθμό καλοκαιριού και στους 30 βαθμούς

Η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά

Καιρός: «Εισβολή» θερμών αέριων μαζών – Πότε ξεκινά ο μίνι καύσωνας του Οκτωβρίου

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει στη χώρα μας σταδιακή άνοδο, η οποία θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από αύριο Παρασκευή. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθούν έως και την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Η αιτία είναι ο συνδυασμός κατά τις επόμενες ημέρες ενός βαθέως βαρομετρικού χαμηλού στη Βορειοδυτική Ευρώπη, με τις υψηλές πιέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αυτό θα προκαλέσει την επικράτηση μιας νοτιοδυτικής ροής στην ατμόσφαιρα και τη μεταφορά θερμών αερίων μαζών προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις