Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΗΠΑ εκλογές Μαντόνα: «Απασφάλισε» κατά του Τραμπ η «βασίλισσα της ποπ»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΗΠΑ εκλογές Μαντόνα: «Απασφάλισε» κατά του Τραμπ η «βασίλισσα της ποπ»

ΗΠΑ εκλογές Μαντόνα: Η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο που κατακεραυνώνει την διακυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού Προέδρου των ΗΠΑ

ΗΠΑ εκλογές Μαντόνα: Άστραψε και βρόντηξε κατά του Τραμπ η Μαντόνα. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε στην ανάρτηση ενός βίντεο που κατακεραυνώνει την διακυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού Προέδρου των ΗΠΑ, δηλώνοντας ανοικτά την υποστήριξη της στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν. «Το να μην πάρεις θέση ή το να τον υποστηρίξεις σημαίνει, φασιστική χώρα που κυβερνάται από ρατσιστή», τόνισε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της στο instagram η «βασίλισσα της ποπ». Με τις ΗΠΑ να βρίσκονται σε προεκλογικό πυρετό, παραδοσιακά, προσωπικότητες της τέχνης και της αμερικανικής σόου μπίζ εκφράζουν ανοικτά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις λαμβάνοντας μέρος έτσι στο δημόσιο διάλογο.

https://www.instagram.com/p/CFxl0e3hXin/

Ταινία για τη ζωή της γράφει και σκηνοθετεί η Μαντόνα

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μαντόνα πρόκειται να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία της. Σύμφωνα με το Variety συγγράφει και το σενάριο μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Brook Maurio, γνωστή ως Diablo Cody. «Θέλω να μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με πήγε η ζωή, ως καλλιτέχνη, μουσικό χορεύτρια – έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του σ’ αυτόν τον κόσμο» ανέφερε, σε ανακοίνωση, η Madonna.

«Το επίκεντρο σε αυτή την ταινία θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να προχωρώ και η τέχνη με κράτησε στη ζωή. Υπάρχουν τόσες πολλές συγκλονιστικές ιστορίες που δεν έχουν εξιστορηθεί και ποιος καλύτερα να τις πει αν όχι εγώ. Είναι βασικό, με τη φωνή μου και το όραμά μου, να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/CE2djUvh5e_/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις