ΑΕΚ – Τσιντώτας: “Βάρια η φανέλα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Τσιντώτας: “Βάρια η φανέλα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - Τσιντώτας: Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε για την πρόκριση, τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και το τετ-α-τετ που είχε με τον θρυλικό Σεραφείδη

03.10.2020 | 10:24

ΑΕΚΤσιντώτας: Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σχολίασε του αντιπάλους της ομάδας και τόνισε, πως η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί στους ρυθμούς του 2018, όταν και πήρε το πρωτάθλημα. Ενώ, ανέφερε ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα θα βρει ρυθμό και θα δεθεί καλύτερα. Ακόμα, μίλησε για το γεγονός ότι είναι βασικός στην «ένωση» και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ». Σχολίασε την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ και μίλησε για τον εναγκαλισμό του με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Πιο συγκεκριμένα, o Τσιντώτας για τους αντιπάλους της ΑΕΚ ανέφερε: «Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όσον αφορά τις ομάδες, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η σειρά των αγώνων. Η τέταρτη ομάδα είναι αδύναμη σε εισαγωγικά αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Η Λέστερ παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα υπάρχει πίεση προφανώς».

ΑΕΚ – Τσιντώτας: “Οδηγός η χρονιά του τίτλου”

Στην συνέχεια ο Ελληνας γκολκίπερ πρόσθεσε: «Οδηγός μας για τη φετινή σεζόν πρέπει να είναι η χρονιά του πρωταθλήματος. Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνουν ρυθμό και μπορεί η ομάδα να δεθεί καλύτερα». Για το γεγονός ότι είναι βασικός στην «ένωση», είπε: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ. Εισπράττω εμπιστοσύνη και μπορώ να αποδίδω καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ ανέφερε: «Φάγαμε το γκολ σε ένα πολύ κακό σημείο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να μην τα παρατήσουμε και να δώσουμε τα διπλά από αυτά που είχαμε δώσει. Στο 2ο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε βήματα μπροστά, πιέσαμε και φτιάξαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και τελικά πήραμε την πρόκριση». Ενώ, κλήθηκε να σχολιάσει το στιγμιότυπο με τον Σεραφείδη, λέγοντας:  «Δεν θέλω να πω τι ειπώθηκε, τιμή μου που με περίμενε, μου είπε κάποια πράγματα και με αγκάλιασε».

Δείτε ακόμη:

Το γύρισε η ΑΕΚ 2-1 με Βόλφσμπουργκ και μπήκε σε όμιλο του Γιουρόπα!
Παλεύεται η κλήρωση του Ολυμπιακού που βλέπει πρόκριση
Πρόκριση με πάρτυ η Τότεναμ, τα χρειάστηκε αλλά πέρασε η Μίλαν
Exit mobile version